7. spillerunde i Gjensidige Kvindeliga giver nyt førerhold og isolerer BSF i bunden af tabellen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk

7. spillerunde bød på masser underholdning, en storsejr i Farum og i Ballerup og pointdeling både i Brøndby og i ugens SuperMatch i Odense. Alle fire resultater, der giver ændringer i ligaens stilling, nyt tophold og et nu endnu mere isoleret bundhold.

Ugens SuperMatch: OdenseQ - VSK Aarhus: 1 - 1

I bunden af rækken delte Odense Q og VSK Aarhus pointene, da de spillede 1-1. OdenseQ kom foran kort før pausen, da anfører Tenna Kappel sendte et fint langskud i mål. Hjemmeholdet gik dermed til pause med en føring på 1-0. Længe så det ud til, at hjemmeholdets Tenna Kappel skulle blive dagens matchvinder, men med fem minutter tilbage af opgøret fik VSK Aarhus udlignet, da Stine Bloch fint sparkede bolden i mål fra kanten af feltet til slutresultatet 1-1.

Med det uafgjorte resultat forbliver VSK Aarhus på ligaens 6. plads med 8 point, som giver adgang til slutspillet. OdenseQ ligger på ligaens 7. plads med 7 point.

FC Nordsjælland - KoldingQ: 5 - 0

Det var et veloplagt FC Nordsjælland mandskab, der tog imod KoldingQ lørdag eftermiddag i Right to Dream Park. Allerede efter seks minutter kom hjemmeholdet foran, da et indlæg blev sendt til bagerste stolpe. Her satte Amalie Vangsgaard panden på og sendte bolden i mål. Syv minutter senere fordoblede Florentina Olar føringen, da hun med en flot førsteberøring vendte i straffesparksfeltet og sikkert bragte nordsjællænderne på 2-0. Selvsamme Olar var på pletten igen efter 33 minutter, da hun flotteste vis flugtede et indlæg i nettet. Anden halvleg var knap begyndt før Amalie Vangsgaard serverede et perfekt indlæg til Florentina Olar, der kunne fuldende sit hattrick fra en position tæt under mål. Kort før tid lukkede Amalie Vangsgaard kampen, da hun sendte bolden fladt i mål til resultatet 5-0.

Med sejren indtager FC Nordsjælland førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga, KoldingQ indtager ligaens 6. plads med otte point.

Brøndby - FC Thy-ThistedQ: 1 - 1

FC Thy-ThistedQ vidste, de gik på banen til et svært opgør, og var forberedt på at kæmpe det bedste de har lært, for at få point med hjem fra Vestegnen. Gæsterne fra Thy holdt stand og holdt da også hjemmeholdet fra at score de første 35 minutter, hvorefter Mille Gejl fandt vejen til netmaskerne og åbnede opgøret. Efter 45 minutter fandt gæsternes Malene Sørensen også vejen til mål og sørgede for pauseresultatet 1-1.

Anden halvleg skulle ikke byde på flere scoringer, og de to hold deler dermed pointene. Det betyder at Brøndby rykker ned på en 3. plads i Gjensidige Kvindeliga, mens FC Thy-ThistedQ forbliver på en 4. plads med 10 point.

BSF - Fortuna Hjørring: 1- 4

Hjemmeholdet var forberedt på et hårdt opgør, men var klar til at kæmpe for nogle yderst vigtige point, for ikke at blive isoleret fuldstændig i bunden af tabellen. Alligevel skulle der blot gå 5 minutter, før gæsternes Caroline Møller Hansen kunne bringe Fortuna Hjørring i front med 1-0, hvilket også blev pauseresultatet. Gæsterne kom bedst ud til 2. halvleg og efter 58 minutter gør Agnete Nielsen det til 2-0. Laila Himle ville efter 64 minutter også være med, og satte bolden ind bag hjemmeholdet Naja Bahrenscheer. I kampens afslutning fik hjemmeholdet reduceret, da Cathrine Graversen efter 85 minutter fandt vejen til mål, det skulle dog ikke ende der. Sanni Franssi lukkede og slukkede i kampens sidste minut med en scoring til 1 - 4. Fortuna Hjørring rejser dermed hjem med 3 vigtige toppoint, der betyder at Nordjyderne indtager ligaens 2. plads, a point med FC Nordsjælland, der dog har en bedre målscorer.  BSF har med nederlaget isoleret sig selv i bunden af tabellen med blot to point.

Allerede næste weekend er Gjensidige Kvindeliga igen klar med masser fodbold. Der er SuperMatch i Farum, når FC Nordsjælland lørdag kl. 13.00 tager imod BSF.  Alle kampe kan som altid ses LIVE på kvindeliga.dk.