HB Køge skal på hævntogt i Brøndby

HB Køge På Hævntogt I Brøndby
TV-KAMP
Tilbage
29. oktober 2021
I morgen brager Brøndby IF og HB Køge sammen i weekendens SuperMatch. Sidst de mødtes, var i Kvindepokalen, og her løb holdet fra Vestegnen med sejren.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Indtil videre har HB Køge set voldsomt skræmmende ud i indeværende sæson i Gjensidige Kvindeliga. Det er en anden sag i Kvindepokalen. Her blev de i sidste runde slået ud af Brøndby IF. Nu mødes de to i morgen om vigtige point i Gjensidige Kvindeliga. Så er spørgsmålet om Brøndby IF kan levere endnu en sejr. Vi har talt med begge lejre for at høre, hvordan de ser frem mod kampen på i morgen.

Vi kommer ind med det samme tryk og indstilling, som vi havde til Kvindepokalkampen

Malou Marcetto Rylov, Brøndby IF.

Malou Marcetto Rylov fra Brøndby IF er lige hjemvendt fra U19 landholdssamling, hvor hun med tre vundne kampe i bagagen er klar til føre sejrstimen videre hjemme i Brøndby IF. For at gøre det, så henter de inspiration i den vundne pokalkamp. 

- Vi kommer ind med det samme tryk og indstilling, som vi havde til Kvindepokalkampen. Vi ved godt, hvad HB Køge er gode til og det, skal vi prøve at få lukket ned for og samtidig have en masse overskud til vores offensiv, så vi også kan komme op og ramme dem på deres svage punkter og, så forhåbentlig score flere mål end dem, forklarer Malou Marcetto Rylov fra Brøndby IF.

Vi vil gerne lave om på det og vise, at vi kan vinde mod Brøndby IF for, det var ikke sjovt

Sarah Jankovska, HB Køge

I HB Køge-lejren er det også det sidste nederlag, som fylder meget. Sarah Jankovska fra HB Køge ser frem til kampen, hvor muligheden for endelig at få revanche er der.

- Det er altid fedt at spille sådan nogle store kampe mod de bedste hold, det glæder vi os meget til. Og så vil vi meget gerne vinde efter sidste kamp, hvor vi røg ud i pokalen. Det var ikke godt nok. Vi vil gerne lave om på det og vise, at vi kan vinde mod Brøndby IF for, det var ikke sjovt sidst. Vi vil gerne komme stærk tilbage og tage sejren i Gjensidige Kvindeliga, så vi kan bibeholde vores forspring i ligaen, siger Sarah Jankovska.

Der er en masse intensitet og vilje og virkelige, en kamp, hvor man kan se, at alle gerne vil vinde

Malou Marcetto Rylov, Brøndby IF

I skrivende stund har HB Køge 28 point, og Brøndby IF indtager tredjepladsen med 19 point. Brøndby IF kan med et nederlag dog sætte tredjepladsen i fare. Læs mere om det her.

Både Sarah Jankovska og Malou Marcetto Rylov ser frem til kampen med spænding. Det er altid særligt når der er topkampe på programmet.

- Jeg forventer, det bliver en spændende kamp og en god kamp, hvor begge hold vil prøve at spille så meget så muligt og have bolden så meget så muligt. De har et godt teknisk hold, men det har vi også, så jeg forventer, der bliver spillet en del, og så håber jeg, vi vinder, forklarer Sarah Jankovska.

Det er to gode hold, som møder hinanden og er ind i en god stime begge to. Så det bliver megaspændende

Sarah Jankovska, HB Køge

- Jeg forventer det, som af alle topkampe forventes. Der er en masse intensitet og vilje og virkelige, en kamp, hvor man kan se, at alle gerne vil vinde. Den betyder meget for stillingen. Og så selvfølgelig højt niveau. Det er to gode hold, som møder hinanden og er ind i en god stime begge to. Så det bliver megaspændende, siger Malou Marcetto Rylov.

Når Malou Marcetto Rylov og Sarah Jankovska bliver spurgt ind til måden, de tre point skal hives med hjem i morgen, så har de også taktikken klar. Her er det i særlighed fighten som et hold, der kommer i fokus.

- Vi skal spille vores spil og ikke fokusere på det, de gør. Vi er gode på omstillinger og det skal vi udnytte så vi kan ramme deres svagheder defensivt. Og så er vi gode til at kæmpe som et hold og fight for hinanden. Vi har det så godt sammen udenfor banen, at vi vil løbe de ekstra meter for hinanden og gøre hinanden gode hele tiden, siger Sarah Jankovska

Det ville være fedt at vende en stime, som har kørt indtil

Malou Marcetto Rylov, Brøndby IF

I Brøndby IF-lejren er det også HB Køges omstillinger, som er i fokus. For dem handler det om at have en solid defensiv, der skal sætte en stopper for HB Køges angreb.

- Vi skal forsøge i hver faldt i vores defensiv, at være kompakte og hjælpe hinanden hele vejen rundt. At det ikke kun er forsvarene, som forsvarer, men at vi forsvarer som et hold og lukker ned for det bagrum, som de kan være farlige i og de vendinger, de kan være farlige i oppe på spidsen med Kyra Carusa og Maddie Porkorny, forklarer Malou Marcetto Rylov.

De tre point har stor betydning. Og måske endnu større betydning efter det sidste, indbyrdes opgør.

- Det betyder alt. Vi havde en dårlig oplevelse sidst, og vi er ikke glade for at ryge ud af pokalen på den måde, som vi gjorde. Det så ikke kønt ud, og vi var der bare ikke, så det betyder rigtig meget for os at skulle vinde kampen i morgen og vise, at vi ikke gider at tabe igen mod Brøndby IF, siger Sarah Jankovska.

Det betyder rigtig meget for os at skulle vinde kampen på i morgen og vise, at vi ikke gider at tabe igen mod Brøndby IF

Sarah Jankovska, HB Køge 

Muligheden for endelig at tage sejren i Gjensidige Kvindeliga er, også noget vil også være af stor betydning for holdet fra Vestegnen.

- Det ville være vildt fedt. Det har vi ikke formået at gøre endnu, tror jeg. Det har kun været i Kvindepokalen, så det ville være fedt at vende en stime, som har kørt indtil da, forklarer Malou Marcetto Rylov.

Du kan se kampen på i morgen på TV3 Sport og lige her. Der er optakt fra 12.45, og kampen spilles kl. 13.00.