Gjensidige Kvindeliga spidser til

20210811FB K109
Tilbage
26. oktober 2021
11. spillerunde venter og med kun fire spillerunder tilbage så begynder det at spidse til i Gjensidige Kvindeliga, hvor alle point bliver vigtige at få samlet.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Fodboldbilleder.dk

Der venter vigtige opgør i weekenden, som kan rykke rundt på tabellen. Det ser efterhånden svært ud for AaB at undgå nedrykningsspillet, men hvem der slutter sig til dem, er endnu for tidligt at sige. Her ligger AGF og Kolding IF og kæmper om det. De to mødes i et direkte opgør på mandag, som kan vise sig meget vigtig, når grundspillet er ovre.

FC Nordsjælland ser for nu ud til at have klaret frisag for at undgå nedrykningsspillet. Men skal de blive ved med at føle sig sikre, skal der flere point på kontoen, og dem får de mulighed for at hente på søndag mod FC Thy-ThistedQ. De snuppede point mod Fortuna Hjørring i sidste runde, måske de, også kan drille FC Thy-ThistedQ. Omvendt har FC Thy-ThistedQ mulighed for at spille sig ind i top tre igen med en sejr.

AaB skal lave en sublim overraskelse, hvis de skal tage point mod Fortuna Hjørring, som på nuværende tidspunkt har sat sig sikkert på anden pladsen i tabellen. Og slutteligt, så tager Brøndby IF hjemme mod HB Køge i ugens SuperMatch. Måske det er dem, som bliver de første til at tage alle tre point fra det stærke HB Køge hold.

Få overblikket over hele runden lige her. 

SuperMatch: Brøndby IF – HB Køge, Brøndby Stadion.

Lørdag 30. oktober kl. 13.00.

Kampen vises på Tv3 Sport og Viaplay med optakt kl. 12.45.

 

AaB – Fortuna Hjørring, AaBs Anlæg.

Lørdag 30. oktober kl. 15.00.

Kampen vises på Viaplay.

 

FC Thy-ThistedQ – FC Nordsjælland, Sparekassen Thy Arena.

Søndag 31. oktober kl. 14.00

Kampen vises på Viaplay.

 

Kolding IF – AGF, Autocentralen Park

Mandag 1. november kl. 19.00.

Kampen vises på Viaplay.