Der kan ikke findes nogle resultater.

Præsenteret i samarbejde med Gjensidige Forsikring


Serien berører den bedste danske kvindefodboldrække, Gjensidige Kvindeliga. Hver uge dykkes der ned i resultaterne fra den forgangne spillerunde og kigget frem mod de kommende kampe, mens en eller flere gæster i form af spillere, trænere eller klubdirektører kommer forbi til en snak, der passer til udsendelsens overordnede tema.

HØR SERIE

KVINDELIGA GENKLANG

(15 episoder)

____________

Der kan ikke findes nogle resultater.

..mere om serien

De overordnede temaer kan være om alt fra karriere og drømme til mere konkrete ting som taktiske overvejelser og mål for sæsonen. Målet med samtalerne er at gøre folk klogere på de personer, der er en del af Gjensidige Kvindeliga.

Udover det faste ugentlige format vil der også blive lavet en række specials; udsendelser, som kan have ét bestemt tema eller én bestemt interviewperson. Eksempler på dette kan være, hvilke overvejelser man gør sig om at få børn, når man er professionel atlet, eller et interview med landstræner Lars Søndergaard.


om værterne

Martin Kring og Mads Oddershede er begge uddannede journalister fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og kommenterer Gjensidige Kvindeligaen for Tifo Sport. De har lavet podcast sammen siden 2015 og har journalistisk erfaring fra både radio og tv.