Tingene spidser til i bunden

202408182 36
Tilbage
18. oktober 2024
Runde 10 står for døren, og der er stor spænding om den eftertragtede 6.-plads.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: B.93

Grundspillet i Gjensidige Kvindeliga består af 14 runder – denne weekend tager vi hul på runde 10, hvilket betyder, at tingene spidser til. Især i bunden er hvert point afgørende, da nr. 7 og 8 skal spille Kvalifikationsliga til foråret med de fire bedste hold fra 1. division.

Aktuelt er der tre hold, der kæmper om den eftertragtede 6.-plads: B.93, Kolding IF og AGF. HB Køge ligger på en 5.-plads, men med 6 point (og en markant bedre målscore) ned til Kolding IF på 7.-pladsen, kan de ikke helt undsige sig også at være en del af kampen om 6. pladsen. Dog skal meget gå galt for de tidligere danske mestre, hvis de skal ende på en af de to nederste pladser.

Af de tre hold er der ingen tvivl om, at B.93 står absolut stærkest. I deres to seneste kampe har de slået netop Kolding IF og AGF, hvilket gør, at de lige nu ligger på 6.-pladsen. Det ser heller ikke godt ud for Kolding IF og AGF, når man kigger på de seneste runder. Faktisk har Kolding IF tabt deres sidste fire kampe, mens AGF har tabt deres seneste fem. Der skal derfor ske noget snart, hvis de skal gøre sig forhåbninger om deltagelse i mesterskabsspillet.

Runde 10 ser således ud for de tre hold:

  • Brøndby IF - AGF
  • B.93 - Fortuna Hjørring
  • HB Køge - Kolding IF

Tre svære kampe for de tre hold. Af indbyrdes kampe mellem de tre hold resterer kun AGF-Kolding IF i runde 13. Derfor skal der hentes point i de øvrige kampe – især hos AGF og Kolding.

Nedenfor har du et overblik over alle rundens kampe.

10. runde af Gjensidige Kvindeliga

Lørdag den 19. oktober

13:00 Brøndby IF – AGF

Kommentator: Casper Dalsten og Signe Munk

15:00 OB Q – FC Nordsjælland

Kommentator: Lucas Balleby

Søndag den 20. oktober

13:00 B.93 - Fortuna Hjørring

Kommentator: Astrid Trolle

15:00 HB Køge – Kolding IF

Kommentator: Mikkel Greiner