SPORT LIVE og Pluto TV sikrer eksklusive tv-rettigheder til Gjensidige Kvindepokalturnering

SPORT LIVE Og Pluto TV Sikrer Eksklusive Tv Rettigheder Til Gjensidige Kvindepokalturnering
Tilbage
08. marts 2024
Fremadrettet kan fodboldfans glæde sig til direkte og gratis streaming af pokalfinalen, når de to finalehold kæmper om sejren den 19. juni på MCH Arena i forbindelse med DM-Ugen i Herning
Der kan ikke findes nogle resultater.

Den nye aftale dækker ikke kun årets semi- og pokalfinale, men sikrer også rettighederne til pokalfinalen samt kvart- og semifinalen i 2025.

SPORT LIVE har tidligere haft dansk kvindefodbold på sendefladen, da de indgik Gjensidige Kvindeligas første tv-aftale nogensinde i sæson 20/21, mens Pluto TV i dag er afsender af kvindernes Champions League.

"Vi glæder os over den nye aftale med SPORT LIVE og Pluto TV”, siger Nicolai Kaas Nordstrøm, ligachef hos DBU. ”Vi havde også tidligere et rigtig godt samarbejde med SPORT LIVE, som i mellemtiden har nået en markant større udbredelse. Denne aftale sikrer en dækning af kampene på et højt niveau, og en meget stærk eksponering, mens det er spændende med Pluto.tv og deres gratis adgang for alle”.

Det er andet år i træk, at kvindernes pokalfinale bliver en del af DM-ugen, som er et stort sportsevent, der viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Sidste år blev det afviklet i Aalborg, mens Herning i år er vært for sportsfesten, hvor der skal kåres op mod 135 nye danmarksmestre på tværs af 40 sportsgrene. 

For yderligere information                                          

Flemming Kjellerup                                                       
Adm. Direktør                                                               
F3 Media Group                                                             
flemming@f3mediagroup.com
40 29 49 77

Nicolai Kaas Nordstrøm
Ligachef
DBU
nino@dbu.dk
40 56 36 98