Rivalopgør i anden runde af slutspillet

81A9930
Tilbage
22. marts 2024
Anden runde af slutspillet er en interessant en af slagsen, hvor de fire øverste hold møder hinanden
Der kan ikke findes nogle resultater.

Sidste weekend fik vi endelig fløjtet slutspillet i gang. Brøndby IF og HB Køge levede op til favoritværdigheden og sikrede sig begge tre point. FC Nordsjælland var også tæt på at følge trop, men med en udligning i sidste minut, måtte de tage til takke med ét point mod Fortuna Hjørring. 

Rivalopgør og kamp mellem nr. 2 og 3 

Anden runde ser yderst spændende ud. Lørdag spilles første kamp i runden, som står mellem AGF og Kolding. To hold, som med et nederlag i første runde, nok må tage til takke med at kæmpe om pladserne uden for medaljestriden. 

Senere på dagen står den på topopgør mellem FC Nordsjælland og HB Køge. En kamp FC Nordsjælland ikke har råd til tabe, da det vil sende dem fem point efter netop modstanderholdet. Hvis vi kigger på deres to indbyrdes kampe i efteråret, endte den ene målløs, mens HB Køge trak sig sejrrigt ud af den anden med en 1-0-sejr. Altså to meget tætte opgør med få mål. 

Søndagens TV-kamp finder sted i Brøndby, hvor der er rivalopgør. Hjemmeholdet tager nemlig imod Fortuna Hjørring. De blå-gule vil helt sikkert følge den nævnte kamp lørdag og håbe på et remis. De skal naturligvis også koncentrere sig om deres egen kamp, hvor de skal møde et hold, som i sidste runde leverede to vidt forskellige halvlege. Hvis Fortuna Hjørring kan spille som de gjorde i 2. halvleg mod FC Nordsjælland, så kan de godt komme til at drille flere af holdene. De to hold har i mange år kørt parløb i kampen om mesterskabet, men de seneste år har det parløb ændret sig. Først kom HB Køge på banen og overtog tronen og i år har vi hele fire hold med i den tætte kamp om mesterskabet. Fortuna Hjørring vil i denne kamp kæmpe for at komme nærmere FC Nordsjælland på 3. pladsen mens Brøndby håber at tre point og et for dem gunstigt resultat i FC Nordsjælland HB Køge vil udvide deres forspring i toppen af ligaen. 

Anden runde af slutspillet i Gjensidige Kvindeliga 

Lørdag den 23. marts 

13:00 AGF – Kolding IF (Viaplay) 

15:30 FC Nordsjælland – HB Køge (Viaplay) 

Søndag den 24. marts 

15:00 Brøndby IF - Fortuna Hjørring