Sarah Dyrehauge er Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga 2023/2024

20240323144046 IMG 3907
Tilbage
07. juni 2024
Kollegaerne i Gjensidige Kvindeliga har valgt AGF-anfører Sarah Dyrehauge som Årets Profil. Prisen uddeles i samarbejde mellem DBU og Spillerforeningen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: AGF

»Det er surrealistisk. Det havde jeg ikke forventet.«

Sådan sagde Sarah Dyrehauge, da hun i onsdags, som en overraskelse, fik overrakt prisen som Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga.

»Jeg havde ikke forventet at være nomineret, og at jeg så vinder prisen foran to andre dygtige fodboldspillere, gør mig meget stolt. Det er en kæmpe ære,« tilføjer Sarah Dyrehauge.

Det er AGF-anførerens kollegaer fra Gjensidige Kvindeliga, der igennem de seneste uger har afgivet deres stemmer, som har valgt Sarah Dyrehauge som Årets Profil.

Spillerforeningen har de seneste uger besøgt alle seks klubber i mesterskabspillet i Gjensidige Kvindeliga. På billedet ses Sarah Dyrehauge afgive sin stemme.

Sarah Dyrehauge var ikke sen til at sende roser til holdkammeraterne i AGF.

»Det er et kæmpe skulderklap til mine holdkammerater. Det er dem, der gør, at jeg kan være den spiller, jeg er. Det samme gælder trænerstaben, alle i AGF og mine tidligere trænere. Jeg føler, det er kulminationen på hårdt arbejde i en lang række år.«

»Cadeau til AGF og mine holdkammerater. Og tak til alle dem, der har stemt på mig.«

Af de 109 stemmer, der på tværs af de seks klubber blev afgivet, fik Sarah Dyrehauge altså flest. Hun vinder prisen foran FC Nordsjællands Malia Steinmetz og Kolding IF’s Benedicte Moss Rasmussen.

Det skal du vide om kåringen

Det er spillerne i Gjensidige Kvindeliga, der vælger Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga. Hver spiller har én stemme, og eneste krav er, at de ikke må stemme på en spiller fra egen klub. Prisen som Årets Profil i Gjensidige Kvindeliga uddeles i et samarbejde mellem DBU, Spillerforeningen og Hessel HiRE.

Tidligere vindere

2022/23: Nanna Christiansen

2021/22: Kyra Carusa

2020/21: Olivia Holdt

2019/20: Nanna Christiansen

2018/19: Nanna Christiansen