Mesterskabskampen ligner en duel

JO2 2379
Tilbage
11. maj 2024
Med FC Nordsjællands sejr over HB Køge sidste weekend, ligner mesterskabskampen en duel mellem netop FC Nordsjælland og Brøndby IF.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Joh_foto

Sidste weekend var der topkamp i Køge, hvor de forsvarende mestre tog imod rækkens førerhold. Med en scoring i de døende minutter udbyggede FC Nordsjælland forspringet ned til HB Køge, som nu er på 7 point inden de sidste fire kampe. Brøndby IF hænger i og er stadig kun et point efter FC Nordsjælland.

HB Køges sidste chance

Med den spænding, vi i år har i Kvindeligaen, er der topkampe hver weekend, og denne weekend er ingen undtagelse. De sidste par sæsoners helt store konkurrenter, HB Køge og Brøndby IF, tørner sammen på Capella Sport Stadion i Køge. Kampen er hjemmeholdets absolut sidste chance, hvis de skal gøre sig forhåbninger om et fjerde mesterskab på stribe. Det bliver dog ikke nemt, da de står overfor et udehold, som også gerne skal bruge tre point, hvis de skal holde trit med FC Nordsjælland på 1. pladsen.

Netop FC Nordsjælland skal på udebane møde AGF i en kamp. En kamp, hvor udeholdet ikke kan løbe fra favoritværdigheden. Århusianerne har ikke meget at spille for, og for dem er der nok ikke tvivl om, at Kvindepokalen nu er det, der satses på. Her er de hvide fra smilets by i semifinalen, hvor man har vundet det første opgør med 2-1 over Brøndby. På den anden side har FC Nordsjælland alt at spille for i kampen om det danske mesterskab, hvilket vil være første gang i klubbens historie, hvis det lander i Farum.

Rundens sidste kamp står mellem Fortuna Hjørring og Kolding. Også her bør der være motivation til forskel. Kolding har ligesom AGF udspillet deres rolle i slutspillet. Til gengæld har Fortuna Hjørring med et flot forår hentet godt ind på HB Køge på 3. pladsen. Faktisk er det kun ét point, der adskiller de to hold, og der er dermed spænding om alle tre podiepladser i Kvindeligaens slutspil 2024.Øverst på formularen

Syvende runde af slutspillet i Gjensidige Kvindeliga

Lørdag den 11. maj

13:00 HB Køge – Brøndby IF (TV3 Sport)

15:00 AGF - FC Nordsjælland (Viaplay)

Søndag den 12. maj

13:00 Fortuna Hjørring – Kolding IF (Viaplay)