I MORGEN FINDER VI DANMARKS NÆSTE POKALMESTRE

Skærmbillede 2024 06 18 Kl. 19.12.39
Tilbage
18. juni 2024
Brøndby IF er klar til revanche efter at FC Nordsjælland tog DM-guldet for næsen af dem
Der kan ikke findes nogle resultater.

I morgen går det løs.

FC Nordsjælland og Brøndby IF tørner sammen på MCH Arena kl. 18.00 og vi finder danmarks næste pokalmestre.

Kun tre dage er gået, siden de to hold mødtes i kampen om guld i Kvindeligaen, hvor FC Nordsjælland kunne løfte DM-pokalen.

Humøret har derfor skulle ovenpå igen, forklarer Brøndby IF’s anfører, Nanna Christiansen:

- Weekenden har været hård, men vi er klar til en ny kamp og vil give den max gas. Vi vil gerne vinde pokalen i morgen, nu da vi ikke kunne vinde den anden i lørdags. Vi får en ny chance, den skal vi gribe og det har vi tænkt os at gøre.

Weekendens resultater har blandt andet betydet, at fokus op til pokalfinalen især har været på at få selvtilliden og humøret tilbage, forklarer cheftræner Per Nielsen:

- Det betyder meget for pigerne og klubben at spille pokalfinale i morgen. Vi vil gerne spille finaler hvert år. Vi havde en hård lørdag, så fokus har været at få humøret tilbage. Vi ved hvordan vi spiller, vi ved hvordan Nordsjælland spiller, så fokus har været på det mentale.

Mulighed for 'the double'

Det ville være stort at kunne løfte endnu en pokal, men vi forventer en svær kamp, fortæller cheftræner Chris Sargeant:

- Det ville være fuldstændig fantastisk at vinde the double. Vi er meget stolte over at være i pokalfinalen igen. Vi ved at det bliver en svær kamp mod Brøndby, men det bliver uden tvivl en svær og intens kamp ligesom det var i lørdags. Fordi vi spillede mod hinanden i lørdags, vil holdene forhåbentligt føle lidt mindre pres og vi kan få en spændende og fed kamp i morgen.

FC Nordsjælland har bevist hvad de kan og glæder sig til at skulle vise det igen i morgen, fortæller Clara LaCour:

- Det ville være kæmpesport at vinde the double, for da vi startede sæsonen var der ingen der troede på, at Nordsjælland ville kunne stå til at vinde både mesterskabet og pokalfinalen. Nu da vi har vundet den ene pokal og måske kan vinde den anden, giver det en sindssyg god stemning på holdet og vi glæder os bare til at skulle spille.

Kampen spilles i morgen på MCH Arena kl. 18. Kampen vises på SPORT LIVE og PlutoTV og kan ses fra klokken 17.30.