Hvor mange oprykkere finder vi til Kvindeligaen denne runde?

OB200731
Tilbage
25. maj 2024
Med tre runder tilbage i Kvalligaen er der to hold der har lagt afgørende afstand til forfølgerne.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Nicolai Løvgret – OB Media 

Runde 8 kan være runden, hvor tingene blive afgjort i Kvalligaen. De seneste par år har der været stor spænding i Kvalligaen, men i dette års udgave er der to hold, der som har taget teten.

Oprykningsfest i Odense?

OB Q har været helt og aldeles suveræne i dette års Kvalliga, og med tre runder tilbage har de hele 9 point ned til AaB på 3. pladsen. Dermed vil et enkelt point i lørdagens kamp hjemme mod Næstved HG definitivt sikre dem den ene plads i næste års Kvindeliga. Når man kigger på formen, kunne det også godt tyde på, at OB Q kan lægge champagnen på køl. OB Q har ikke tabt point på hjemmebane i år og har i det hele taget ikke tabt en kamp, mens Næstved HG kun har én sejr. Senest blev Næstved HG sat alvorligt på plads af FC Nordsjælland i pokalsemifinalen.

Skæbnekamp i Aalborg

I Aalborg er der søndag en kamp om yderst vigtige point, da AaB hjemme tager imod B.93. AaB indtager lige en 3. plads og har seks point op til netop B.93 på 2. pladsen. Derfor vil alt andet end en sejr til nordjyderne gøre chancen for endnu en sæson i Kvindeligaen yderst besværlig. En uafgjort vil gøre, at AaB stadig har en matematisk chance, dog er den meget lille, mens en sejr til B.93 vil betyde, at holdet fra Østerbro atter kan kalde sig Kvindeligahold efter en del sæsoner uden for det fine selskab.

Ottende runde af Kvalligaen:

Lørdag den 25. maj

Kl. 16:00: OB Q - Næstved HG

Søndag den 26. maj

Kl. 13:00: AaB - B.93

Kl. 13:00: FC Thy-Thisted Q - Østerbro IF