Har vi en ny dansk mester efter weekendens kampe?

JAPANER[61]
Tilbage
07. juni 2024
Med kun to runder tilbage er vi nået dertil, hvor mesterskabet kan afgøres denne weekend.
Der kan ikke findes nogle resultater.

I seneste runde var der fuld valuta til de tre tophold i rækken, da de alle hentede 3 point. Det betyder dermed, at Fortuna Hjørring nu definitivt at ude af kampen om mesterskabet, og at de samtidig har fire point op til HB Køge på 3. pladsen. Dermed ligner det, at det er FC Nordsjælland, Brøndby IF og HB Køge der kæmper om podiepladserne i år.  

Denne runde kan ende med en dansk mester

Udover at Fortuna Hjørring er ude af guldkampen, så betød sidste rundes resultater også, at vi kan få en dansk mester efter runde 9. Lige nu ligger FC Nordsjælland to point foran Brøndby IF. Brøndby IF møder lørdag Fortuna Hjørring på udebane, og ender dette ikke med tre point til blågule, så har FC Nordsjælland muligheden for at spille mesterskabet til Farum for første gang nogensinde i deres hjemmekamp mod Kolding IF. Tager Brøndby derimod alle tre point, lægger de et tungt pres på FC Nordsjælland, og mesterskabet vil først blive afgjort i sidste spillerunde, hvor lige præcis de to hold mødes i Brøndby.

Imens fokus er på Brøndby IF og FC Nordsjælland, så håber de forsvarende mestre fra HB Køge på, at begge hold får gummiben og snubler denne runde, så også de har chancen for at blive mestre, hvilket vil være deres fjerde mesterskab i træk. HB Køge møder lørdag AGF på udebane, hvilket med AGF’s resultater her i slutspillet ikke er nogen nem kamp.

9. runde af slutspillet i Gjensidige Kvindeliga

Lørdag den 8. juni

13:00 AGF – HB Køge (Viaplay)

15:00 Fortuna Hjørring – Brøndby IF (Viaplay)

Søndag den 9. juni

13:00 FC Nordsjælland – Kolding IF (TV3 Sport)