Gjensidige Kvindepokalfinalen spilles på MCH Arena

Pokalfinalen Spilles På MCH Arena
Tilbage
22. maj 2024
FC Nordsjælland og Brøndby IF mødes i et brag af en pokalfinale den 19. juni på MCH Arena. Finalen spilles som en del af DIF DM-Ugen, som foregår i Herning i hele uge 25
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: DBU og DIF // Foto: JOH_Foto

Når FC Nordsjælland og Brøndby IF tørner sammen i finalen i Gjensidige Kvindepokalen den 19. juni på MCH Arena, bliver kampen for andet år i træk afviklet i forbindelse med DIF DM-Ugen.

 Billetter kan hentes her: Billetter til Gjensidige Kvindepokalfinale 2024

FCN er klar til at forsvare pokaltitlen

FC Nordsjælland er klar til at vinde og løfte pokalen igen, men forventer en svær kamp, fortæller Chris Sargeant, cheftræner for FC Nordsjælland:

-  Der er altid noget helt særligt over at skulle spille en pokalfinale. Det er hvad vi har kæmpet for, så jeg håber, at vi kan give spillerne, vores fans og klubben en special dag, da finaler betyder rigtig meget for os. Det er altid en svær kamp, når vi spiller mod Brøndby, et hold med så meget erfaring og historie, men vi tror på os selv og jeg glæder mig til en svær, men spændende kamp

FC Nordsjælland er forsvarende pokalmestre og har vundet turneringen to gange. Sidste år vandt FC Nordsjælland med 2-0 over Fortuna Hjørring i finalen. Brøndby IF er derimod i finalen for 16. gang i alt, og de har vundet pokalturneringen 11 gange.

 - I Brøndby IF er det altid ambitionen at spille med om begge pokaler, hvilket vi heldigvis gør i år. Pokalturneringen har stor betydning for Brøndby, og det at vi igen er i finalen betyder rigtig meget for os. Vi ved at FC Nordsjælland er en hård modstander, men vi vil gøre alt for at vinde, så pokalen atter kan komme til Brøndby, siger Brøndby IFs cheftræner Per Nielsen

Stor folkefest i hele uge 25

Under DIF DM-ugen i Herning Kommune, skal 41 forskellige sportsgrene i løbet af få dage, kåre 140 danmarksmestre i et væld af sportsoplevelser, kombineret med en stor folkefest.

- Vi er begejstrede for, at pokalfinalen skal spilles i Herning, hvor MCH Arena bliver en festkulisse for afgørelsen i pokalbraget, siger borgmester Dorte West fra Herning Kommune og fortsætter:

- Samtidig er spillerne med til at sparke DM-ugen 2024 godt i gang her i Herning Kommune, hvor vi byder tusindvis af gæster velkommen, når et stort rykind af forskellige idrætsgrene skal konkurrere til lands, til vands og i luften og forvandler Herning til hele Danmarks sportshovedstad, siger hun.

Også Mette Bach, bestyrelsesmedlem i DBU glæder sig til finalen.

- Der er altid noget helt specielt over pokalfinaler. Jeg håber at der kommer en masse på stadion og ser hvad kvindepokalfinalen kan, for jeg er sikker på at det bliver en helt fantastisk dag på MCH Arena.

Gjensidige Kvindepokalfinalen sparkes i gang d. 19. juni kl. 18.00 på MCH Arena. Der vil være en stor fanzone ved stadion før kampen.

Der er gratis adgang til kampen og billetter kan hentes her: Billetter til Gjensidige Kvindepokalfinale 2024

Kampen kan desuden ses på Pluto TV og SPORT LIVE.

For flere informationer

Maria Sinding Franch
kvindeliga@dbu.dk
43262222