3. runde står for døren

81A0461
Tilbage
24. august 2024
Gjensidige Kvindeliga er kommet godt i gang og allerede i 3. runde venter vigtige kampe, som kan få stor betydning for stillingen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Joh_foto

Vi er godt i gang med Gjensidige Kvindeliga, og allerede i 3. runde er der kamp om yderst vigtige point i begge ender af tabellen. Efter to runder har FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring taget fronten med fuldt udbytte i begge deres kampe. Omvendt halter Brøndby IF og HB Køge med henholdsvis ét og tre point.

Storkamp i Brøndby

Netop Brøndby IF og HB Køge tørner sammen i denne runde. De to hold har været en fast del af mesterskabskampen de sidste sæsoner. Lige nu leder de dog begge efter formen, hvorfor det er et særdeles interessant opgør, der venter søndag. Hvis kampen ender med en vinder, vil det tabende hold skulle lede længe i historiebøgerne efter en lignende start på grundspillet.

Lørdag mødes FC Nordsjælland og OB. OB har overrasket positivt i deres to første kampe, og det bliver spændende at se, hvordan de klarer det mod de forsvarende mestre og pokalvindere. OB har i deres to første kampe tydeligt vist, at de gerne vil være i boldbesiddelse – spændende bliver det derfor også at se, hvordan det lykkes mod holdet fra Farum, som sjældent forlader banen uden at have haft bolden mest.

Rundens to sidste kampe står mellem Kolding IF og B.93, mens AGF hjemme byder Fortuna Hjørring velkommen. Netop AGF har hårdt brug for point efter to nederlag i deres to første kampe – to kampe, som århusianerne nok selv havde forventet større udbytte af.

 

3. runde af Gjensidige Kvindeliga

Lørdag den 24. august

13:00 AGF – Fortuna Hjørring

Kommentator: Lucas Balleby

15:00: FC Nordsjælland – OB

Kommentator: Tobias Rasmussen

Søndag den 25. august

13:00 Kolding IF – B.93

Kommentator: Kristoffer Lindegaard

14:30 Brøndby IF – HB Køge

Kommentator: Amalie Bremer

Tag på stadion og støt dit hold, eller se med på kvindeliga.live.