AGF’s KVINDER I KAMP FOR POKALFINALE

Fans Med Banner
Tilbage
22. marts 2023
Pressemeddelse fra AGF
Der kan ikke findes nogle resultater.

AGF Kvindefodbold skal på lørdag ud i en af de mest afgørende og spændende kampe i lang tid, når holdet skal forsøge at komme i kvindernes pokalfinale for første gang i klubbens historie.

Lørdag den 25. marts kl. 14 spiller AGF Kvindefodbold returopgør i semifinalen i Gjensidige Kvindepokalturneringen, når FC Nordsjælland kommer til Aarhus og Ceres Park. Med et 1-0 nederlag i den første kamp i weekenden i Farum er alt stadig åben for kvinderne, som så sent som i kvartfinalen i samme turnering scorede fem mål. Og det er altså en del færre, der skal til, hvis holdet skal nå den første pokalfinale i AGF Kvindefodbolds historie.

- Det kræver tro på vores koncept, hvis vi skal gå videre til finalen. Men vi skal bare bruge ét mål - ét mål, så er kampen åben igen, og vi går ind til kampen med stor tro på egne evner og optimisme, siger træner Nichlas Ørbæk Knudsen, der sammen med Peter Pedersen udgør cheftrænerteamet i spidsen for AGF Kvindefodbolds ligahold.

Det er andet år i træk, at AGF Kvindefodbold er i semifinalen i pokalturneringen. Sidste år blev Fortuna Hjørring endestation. Men i år skal det være, og derfor håber holdet da også, at se mange tilskuere i Ceres Park på lørdag, der kan bakke holdet op mod mål og dermed en samlet sejr. Med flere sejre sidste år i Ceres Park, har holdet bevist, at de kan score mål, når der er gang i den på lægterne.

AGF sørger for underholdning før kampen i en fanzone med sjove aktiviteter for de mindste - herunder en skattejagt for børn på Ceres Tribunen. Så kampen er også en god udflugtsmulighed til weekenden for de århusianske børnefamilier.

AL Bank Fanzonen åbner kl. 12.30, mens der er kampstart kl. 14 - og altså nu på lørdag.

Arbejdernes Landsbank har sørget for, at der er fri entré til kampen. Man skal dog hente sin billet på forhånd. Det kan man gøre via AGF.dk