LENE TERP ER NY CHEFTRÆNER I FORTUNA

Lene Terp
Tilbage
15. maj 2023
Lene overtager cheftræner posten fra Bo Zinck, som kom til Fortuna Hjørring i November 2022
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Fortuna Hjørring // Foto: Fortuna Hjørring

Den 1. juli tiltræder 50-årige Lene Terp som cheftræner hos Fortuna, der har store ambitioner, som man forventer, at Lene Terp er med til at indfri.

Lene Terp afløser succestræneren Bo Zinck, der gennem det seneste års tid har rusket optimismen ind i liga-spillerne og i øjeblikket er ved at føre holdet frem mod årets finale i Gjensidige Kvindepokalen.

Samtidig med, at Fortuna er yderst tilfreds med Bo Zincks præstation og gerne havde forlænget med ham, er der enorm tilfredshed med, at det er lykkede at hente Lene Terp - den mest kvalificerede kvindetræner - til klubben.

- Bo har valgt en anden fremtid, hvilket vi i Fortuna kun kan respektere. Hans stilling i Fortuna er på deltid,  han ønsker ikke at skippe sit civile job, og så kunne det hele ikke harmonere med, at der også er en familie, der har krav på deres far. Vi skilles i god ro og orden og håber nu bare, at Bo kan afrunde sin indsats i Fortuna med et pokalmesterskab, siger Torben Vandsted, formand i Fortuna a-s.

Inden Bo trådte til, og hjalp os op fra en spillemæssig dal, havde vi kontakt til Lene Terp, men det var på et tidspunkt, hvor hun netop var indtrådt i et projekt som landstræner på Færøerne. Den opgave har hun ikke længere, og så fik vi chancen.

Nu skal Lene Terp indgå som cheftræner i vores stab og sætte sit præg på den videreudvikling, som Fortuna er i. Sammen med den øvrige stab skal hun formulere og realisere klubbens strategi.

Vi har et krav til, at vores elitehold er i toppen af dansk kvindefodbold og er med i Europa. Samtidig vil vi leve op til vores ansvar for udvikling af de unge spillere og talenter, der skal udgøre dansk kvindefodbolds fremtid.

Disse krav og ønsker er vi overbevist om, bliver realiseret med Lene Terp og en dedikeret trænerstab.

Lene Terp har som aktiv 105 landskampe, og i 5 år var hun landsholdets anfører.

Lene Terp kan fremvise et imponerende CV, der beskriver hendes karriere fra aktiv topspiller til træner og instruktør på højeste niveau.