AGF INVITERER TIL FODBOLDFEST I PINSEN

Piger Med Halstørklæde1
Tilbage
25. maj 2023
AGF Kvindefodbold og Bravida inviterer til gratis fodboldkamp på lørdag i Ceres Park.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: AGF // Foto: AGF

Selv om AGF’s 3F Superliga-hold dagen efter pinsen spiller på udebane i Randers, er der alligevel mulighed for at se fodbold på Ceres Park i weekenden.

For lørdag den 27. maj kl. 13 spiller AGF Kvindefodbold mod Næstved HG i Ceres Park. Her har Bravida sørget for gratis adgang for alle. Så med udsigterne til en vejrmæssig flot weekend med solskin over Kongelunden, håber AGF at se mange tilskuere til den spændende og vigtig kamp.

- Det bliver godt at vende tilbage til Ceres Park, hvor vi har spillet nogen gode kampe på det seneste. Og vi håber igen at se mange mennesker til kampen på lørdag. Vi har før haft tilskuertal på små 1.500 i Ceres Park, hvilket er rigtig flot for kvindefodbold i Danmark, og med det gode vejr og udsigten til en spændende kamp, håber vi, at der igen kommer mange på lægterne på lørdag, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

AGF åbner en stor fanzone inden kampen kl. 11.30 med underholdning og hygge for store og små. Og så starter kampen kl. 13. Så det er en god mulighed for en god pinsetur med hele familien - og det hele er altså gratis. 

På banen går holdet efter en sejr over Næstved HG i jagten på en ny sæson i Gjensidige Kvindeligaen. Inden kampen ligger holdet nummer et i kval-rækken - fem point foran den plads, der ikke giver Gjensidige Kvindeliga efter sommerferien. Så med en sejr og tre kampe tilbage vil AGF Kvindefodbold kunne tage et kæmpe skridt mod målet.

AGF har kun tabt en enkelt kamp i foråret og med 23 mål vundet resten - blandt andet en 7-0 sejr over lørdagens modstander fra Næstved. Så mon ikke også der kommer mål på lørdag i Ceres Park, hvor der altså er gratis entré til kampen, der starter kl. 13.

Billetterne skal hentes på AGF.dk