I MORGEN GÅR DET LØS TIL POKALFINALEN

Image00001
Tilbage
20. juni 2023
"Om vi vinder eller taber i morgen, vil det være en fantastisk dag"
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: DBU

I morgen går det løs.

Når klokken slår 18.30 vil FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring brage sammen i kampen om pokalen på Aalborg Stadion.

Selvom Fortuna Hjørring er de forsvarende pokalmestre og en sejr i morgen vil betyde, at holdet hiver pokalen hjem for 11. gang, betyder morgendagens kamp rigtig meget for mandskabet, fortæller cheftræner Bo Zink:

- Det betyder en del for vores selvforståelse at skulle spille pokalfinale. Selvom vi er en klub, der har prøvet at spille finale rigtig mange gange, så skal man gøre sig fortjent sig til at stå her og man skal gøre sig fortjent til at vinde den. Så det er glædens dag i morgen, at skulle spille imod FC Nordsjælland.

I bedste FC Nordsjælland-stil stiller Chris Sargeant med et meget ungt mandskab i morgen. Dette gør det ekstra særligt for holdet, at skulle spille pokalfinale, fortæller han:

- Det er en rigtig flot præstation og bedrift, at skulle spille kampen i morgen. Det beviser, at et ungt, relativt uøvet hold kan få succes og fungere. Det bliver en rigtig stor dag i morgen og vi vil vise alle præcis hvad vi kan. Om vi vinder eller taber i morgen, vil det være en fantastisk dag, som er med til at udvikle spillerne.

Mens Fortuna Hjørring er favoritter til at hive sejren hjem i morgen, forventer Bo en svær kamp i morgen:

- Normalt når vi spiller mod FC Nordsjælland er det rigtig fin, flot fodbold af to pasningsstærke mandskaber. Nordsjælland er et teknisk stærk mandskab – vi er måske en smule mere pragmatiske end de er, men det er to rigtig gode fodboldhold der mødes i morgen, så jeg forventer en rigtig god, livlig kamp med masser af mål.

Chris Sargeant forventer ligeledes en god kamp, hvor begge hold viser hvor meget de vil vinde:

- Jeg håber virkelig, at vi får en flot fodboldkamp på højt niveau i morgen. Både for alle der ser med og for dansk kvindefodbold. Vi ved, at Fortuna har en hård side og kan spille virkelig god fodbold, men når vi er allerbedst er vi rigtig svære at spille mod. Vi går ind til kampen med masser af selvtillid, hvilket Fortuna Hjørring garanteret også gør, så kampen i morgen skal nok blive spændende.

Kampen spilles i morgen kl. 18.30 på Aalborg Stadion. Pokalfinalen er en del af åbningsceremonien af DM-Ugen med stor fanzone, optræden af Jimilian og L.I.G.A og overrækkelse af Kulturministerens idrætspris. Kampen vises på DR2 fra kl. 17.45. Hent billetter her.