STØRSTE KVINDEKAMP I DANMARK? AGF INVITERER TIL FODBOLDFEST

Banen 1
Tilbage
30. august 2023
Den 2. september møder AGF’s kvinder Brøndby IF foran et rekordstort publikum. Det er i hvert fald ambitionen før den store kamp.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Pressemeddelelse fra AGF // Foto: AGF

Det klinger af store fodboldkampe, fodboldhistorie og rivalisering.

Søndag den 2. september venter der en kvindeudgave af det klassiske opgør i dansk fodbold, når AGF Kvindefodbold møder Brøndby IF på Ceres Park kl. 14.

Her sætter AGF alle sejl til for at skabe den største kvindekamp i Aarhus nogensinde og samtidig skrive historie på klubsiden med en ny tilskuerrekord. Det kræver et besøg af mere end 2.204, som der i foråret var til en guldkamp mellem HB Køge og Brøndby IF.

Så i AGF håber man, at hele byen vil bakke op søndag den 2. september, så holdet både får en stor opbakning til kampen og man kan skrive byen ind i fodboldhistorien med en ny milepæl.
- Vi har haft mange gode oplevelser i Ceres Park og det ser vi frem til igen den 2. september. Og det ville være fantastisk, hvis vi igen kan få mange på stadion. Så vil endnu flere gå hjem med oplevelsen af, hvor fedt det er at gå til fodbold i den danske kvindeliga og opleve nærværet, underholdningen og spændingen. Så vi kan kun opfordre alle til at komme i Ceres Park i starten af september, siger chef for AGF Kvindefodbold, Maria Greve.

- Tilskuernes opbakning betyder alverden for os i forhold til at hente en sejr over Brøndby. Så vi håber på mange fans i Ceres Park - ikke bare for spillerne og for kampens skyld. Men for klubben og byen vil det være et flot signal at sende, hvis vi på en måde kan tage endnu et skridt i århusiansk kvindefodbold, siger cheftræner for AGF’s kvindeligahold, Michael Schjønberg.

Sportmaster sørger for gratis adgang og man kan hente billetter her.