Rundens Mål | Abigail Boyan

Sæsonen 20212022 Skydes I Gang 7. August
Tilbage
28. august 2023
Endelig fik vi skudt Gjensidige Kvindeliga i gang, hvilket betyder at vi skal have kåret rundens mål
Der kan ikke findes nogle resultater.

I første runde byder vi AaB tilbage i det fine selskab ved at kåre deres andet mål til rundens mål. AaB fik en hård start på deres tilbagevenden i den bedste dansk række, da de kom bagud 3-0 efter 40 minutter mod Brøndby IF, men med et mål kort før pausen af Abigail Boyan, var der stadig spænding tilbage i 2. halvleg.

Spændingen blev ikke mindre af at Abigail Boyan i det 58. minut scorede igen – og hvilket mål! En lang bold fra den nordjyske forsvarskæde endte lidt tilfældigt hos Boyan. Helt upresset kunne hun trække bolden ned mod Brøndbys mål. Fra det yderste hjørne af feltet sender hun bolden direkte op i modsatte målhjørne uden chance for en sagesløs Ann-Katrin Dilfer i Brøndbymålet. Comebacket udeblev dog, da Brøndby scorede endnu engang i slutningen af kampen.