Top mod bund i Gjensidige Kvindeligas to sidste kampe i runde 4

298464379 564322355308534 6349712986801911305 N
Tilbage
09. september 2022
I rundens sidste kampe i Gjensidige Kvindeliga mødes top mod bund, da AGF og Kolding med hvert ét point skal ilden mod henholdsvis HB Køge og Brøndby IF
Der kan ikke findes nogle resultater.

AGF – HB Køge                             

På Vejlby/Risskov Centret tager AGF lørdag hjemme imod HB Køge. Her er det to hold med vidt forskellige formkurver der mødes. HB Køge har endnu ikke tabt point denne sæson mens AGF efter en uafgjort i sæsonpremieren mod Kolding, har tabt deres to sidste kampe. AGF’s målsætning i dette grundspil må være ikke at ende på en af de to pladser, som betyder Kvalliga frem for slutspil efter vinterpausen. I jagten på det mål, er tre point mod HB Køge nok ikke det man har kalkuleret med. Derimod skal de hente point mod de andre hold, som også vil undgå Kvalliga i foråret. Om det gør at AGF kan spille mere frit og uden de store nerver må kampen på lørdag vise. Det skal også siges at AGF’s to nederlag er kommet på udebane. Kampen mod Kolding var på Ceres Park – nu skal de spille på Vejlby/Risskov hvor de har spillet de fleste af deres kampe, måske det kan have en positiv indflydelse.

HB Køge fortsætter hvor de slap sidste sæson; nemlig med at vinde. Tre sejre i tre kampe betyder en foreløbig 1. plads i ligaen, og selvom Fortuna Hjørring i sidste runde bestemt gav dem kamp til stregen, så er det svært at se hvem der skal stoppe dem. Et bevis på deres styrke kan vi se på Månedens Hold fra august hvor hele 5 HB Køge spillere er at finde. Dertil kan det siges at formstærke Cecilie Fløe blev kåret til månedens spiller. En ting der dog kan drille HB Køge kan være deres Champions League Playoff. Sidste uge havde HB Køge ikke heldet med sig, da de trak Juventus. Kampene er først den 20. september og den 28. september, men det er set før at det kan sætte sig mentalt.

Se kampen lørdag kl. 15.00 på Vejlby/Risskov Centret eller på Viaplay.

Brøndby IF – Kolding IF

 På søndag tørner Brøndby og Kolding sammen på Brøndbys nye anlæg; Bane 2. Kampen er en gentagelse af slutspillets sidste kamp, hvor de to hold mødtes blot i Kolding. Dengang kæmpede de om bronzemedaljerne, som Brøndby som bekendt endte med at vinde. Efter nederlag til HB Køge i første runde, har Brøndby fået to sejre i træk, hvilket er en helt anden start end den de præsterede i slutspillet i foråret. Derfor vil Brøndby helt sikkert forsøge at bygge videre på stimen mod et formsvagt Koldinghold. Selvom Brøndby har vundet deres to seneste kampe, kan der arbejdes med spillet. Det kan stadig ses, at der er mange nye spillere, som skal ind i spilsystem og relationer, men måske landskampspausen i det henseende har været kærkommen for Vestegnsholdet.

Kolding har haft en svært start på i dette års Kvindeliga. Premieren var godkendt med et point mod AGF på Ceres Park, og Kolding havde med garanti forventet at følge op med flere point i de efterfølgende runder, hvor man hjemme skulle møde FC Nordsjælland og oprykkerne fra Sundby Boldklub. Sådan skulle det ikke gå – derfor står Kolding nu med kun et point. De kan dog glæde sig over at have Sofie Hornemann retur efter hun mod Sundby måtte afsone en karantænedag efter hendes røde kort mod FC Nordsjælland.

Kampen er i øvrigt en del af et dobbeltarrangement, da Brøndbys herrer senere søndag spiller mod Randers i Superligaen. Har man sæsonkort til Brøndby Stadion kan dette også bruges til kampen mellem Brøndby IF og Kolding.

Tag på stadion og se kampen søndag kl. 13.00 eller se den på Viaplay.