12. september 2022
Læs om rundens kampe her
Der kan ikke findes nogle resultater.

Sundby Boldklub – FC Nordsjælland

Der var lagt op til lokalopgør mellem de to sjællandske klubber. Udover det var der også vigtige point på spil for begge hold. Dog skulle vi langt ind i kampen før første scoring faldt. I det 79. minut bragte Pernille Mellergaard hjemmeholdet på 1-0 til stor jubel blandt Sundbyspillerne. Desværre for klubben fra Amager holdt føringen ikke kampen ud, men der skulle noget af en tilfældighed til, før at FC Nordsjælland kunne få point med hjem. Nana Herskind forsøger at blokere et indlæg med hovedet, men i stedet for ryger bolden i en stor blød bue henover hovedet på Sundbykeeper Laura Worsøe Nielsen. Dermed blev det til en pointdeling på Sundby Idrætspark.

Fortuna Hjørring – FC Thy-Thisted Q

Der er ingen tvivl om at Fortuna Hjørring de sidste mange kampe har haft overtaget i ” slaget om Nordjylland”. Derfor var de grønklædte da også favoritter inden fredagens kamp. Det var thyboerne dog aldeles ligeglade med og med to scoringer af sidste sæsons topscorer Rikke Dybdal kunne de rejse hjem med tre point i bagagen via en 2-1 sejr. Fortuna Hjørrings mål blev sat ind af Camilla Kur Larsen.

AGF-HB Køge

I Århus var der heller ikke tvivl om favoritværdigheden, som lå hos de forsvarede mestre. AGF bed dog godt fra sig og spillede rigtig pænt med. Første halvleg endte målløs, men som så mange gange før fik HB Køge sat nogle gyldne minutter sammen. I denne kamp skulle de bruge ti minutter i anden halvleg på at komme foran 2-0. Først på et hovedstød af Molly Belisle mens 2-0 målet var en sand perle af Beate Marcussen. Dog endte der alligevel med at være spænding om resultatet, idet Sofie Bloch Jørgensen reducerede i det 83. minut med et langskud. AGF kom dog ikke tættere på en udligning, hvorfor HB Køge igen kunne fortsætte deres sejrsstime.

Brøndby IF- Kolding IF

I modsætning til rundens øvrige kampe, så havde de i Brøndby ingen problemer med at få scoret tidligt. Faktisk skulle der ikke gå mere end to minutter før Sofie Nielsen-Grøn måtte hente bolde ud af netmaskerne. Målscorer for Brøndby var Malou Marcetto Rylov. Føringen holdt dog ikke længe i det Laura Faurskov udnyttede at Kathrine Larsen i Brøndbymålet var kommet lidt på mellemhånd. Cecilie Buchberg fra Brøndby ville dog meget gerne have en pauseføring med i omklædningsrummet. Derfor sendte hun et skud fra kanten af feltet flot i mål uden for Sofie Nielsen-Grøns rækkevidde. I anden halvleg fortsatte de flotte mål. Polske Natalia Wróbel øgede Brøndbys føring i det 52. minut, da hun med et følt skud gjorde det til 3-1 – flot mål! Koldingtræner Jesper Bisgaard havde valgt at lade profilerne Sarah Thygesen og Sofie Hornemann starte på bænken. De blev dog begge skiftet ind kort efter Brøndbys 3-1-mål, og de skulle ikke mere end et par minutter på banen før der atter var spænding om resultatet. På baglinjen får Sarah Thygesen sendt en hård flad aflevering tilbage i feltet, hvor Sofie Hornemann sikkert sender bolden i mål. Der blev ikke scoret yderligere i kampen selvom Kolding IF forsøgte at lægge et tungt pres på hjemmeholdet. Brøndby vinder 3-2.