Optakt: Sundby Boldklub - AGF

3
Tilbage
17. september 2022
Kvalifikationsrækkens 1 og 2 mødes på Sundby Idrætspark
Der kan ikke findes nogle resultater.

Kampen på lørdag på Sundby Idrætspark mellem Sundby Boldklub og AGF er udover em kamp om vigtige point også kampen mellem de to hold som blev nummer 1 og 2 i sidste sæsons kvalspil, hvilket kvalificerede dem til dette års Gjensidige Kvindeliga.

Inden sæsonen var AGF nok det hold af de to, som mange havde spået bedst chancer for at blive i ligaen. Lige nu viser tabellen dog noget andet, idet AGF indtager sidstepladsen mens Sundby ligger nummer 6 med 4 point. Derfor kan klicheen om en 6-pointskamp komme på tale her. Vinder AGF rykker de forbi Sundby Boldklub, tager hjemmeholdet alle tre points ligger de for alvor afstand til AGF mens en uafgjort vil betyde status quo mellem de to hold.

Efter deres ene point i første runde har AGF tabt tre kampe i træk. Dog var der mange gode takter i sidste runde mod HB Køge, hvor de tabte en tæt kamp med 1-2. Derfor vil århusianerne givetvis bruge en masse fra den kamp, og tage det med til Amager søndag eftermiddag. Faktisk har AGF spillet tre tætte kampe, og det er kun kampen mod Fortuna Hjørring, hvor de reelt var chanceløse.

Sundby har overrasket positivt i Gjensidige Kvindeligaen. Tætte kampe med nederlag til henholdsvis Brøndby og Fortuna Hjørring er blevet af afløst af en sejr mod Kolding og en uafgjort mod FC Nordsjælland. I sidstnævnte kamp var amagerkanerne tæt på alle tre point. Sundby Boldklub vil derfor forsøge at ride videre på den pointmæssige gode bølge mod AGF.

I deres indbyrdes opgør sidste sæson i Kvalligaen var AGF stærkest, da de spillede uafgjort i Århus og slog Sundby 3-1 i sidste runde, hvilket gav dem 1. pladsen i Kvalligaen – måske det giver dem et mentalt overtag i lørdagens kamp.

Sundby Boldklub byder AGF op til dans i dag kl. 15.00, hvor du naturligvis kan se kampen på Sundby Idrætspark. Du kan også den på Viaplay.