OPTAKT: KOLDING IF - FORTUNA HJØRRING

1
Tilbage
23. september 2022
De bedste danske rækker ligger stille pga. landsholdsfodbold, men heldigvis er der fuld runde i Gjensidige Kvindeligaen, så der bliver masser af god fodbold og interessante opgør
Der kan ikke findes nogle resultater.

Lørdag eftermiddag tager Kolding IF imod Fortuna Hjørring hjemme på Autocentralen Park i Kolding. Koldings dårlige sæsonstart blev i den grad forværret sidste weekend, da de i Køge tabte hele 5-1 til de forsvarende danske mestre. Endvidere er Kolding IF netop slået ud af Gjensidige Kvindepokalen, da de tabte 3-4 til FC Thy-Thisted Q. I den forgange uge har der helt sikkert været travlt på træningsbanen i Kolding, men en af de ting cheftræner Jesper Bisgaard med garanti har fokuseret på er hvordan hans hold undgår at komme bagud tidligt i kampen. Med undtagelse af hjemmekampen mod Sundby Boldklub, så har Koldingenserne inkasseret mål inden for de første 10 minutter af kampen. I kampen mod HB Køge gik det helt galt, da Kolding var bagud 4-0 ved pausen, og havde det ikke været for Kyra Carusas brændte straffespark, så havde pausestillingen heddet 5-0! Kolding IF skal derfor finde tilbage til det spil og den holdånd som gjorde, at de sidste sæson var tæt på bronzemedaljerne. Bronzemedaljerne skal de dog ikke kigge efter nu, da det først og fremmest handler om at undgå en af de to nederste pladser, som betyder kvalliga fremfor slutspil efter vinterpausen.

 Fortuna Hjørring kom i sidste uge tilbage på vinderkurs, hvilket i høj grad skyldtes et hattrick af Camilla Kur – faktisk var det hendes andet hattrick på under en uge, da hun også var på pletten med tre scoringer i Fortuna Hjørrings pokalkamp forrige uge. Det er derfor en Camilla Kur i absolut topform, som Kolding IF står overfor. Fortuna Hjørring har set stærke ud rent spillemæssigt og havde det ikke været for nederlaget til FC Thy-Thisted Q havde de sammen med Brøndby åndet HB Køge i nakken. Skal de fortsat hænge fast i toppen, så er tre point et must i denne kamp.

Se om Kolding IF kan drille Fortuna Hjørring på lørdag kl. 13.00. Har du ikke mulighed for at se den på stadion, så vises kampen også på Viaplay.