Optakt: HB Køge - Kolding IF

Design Uden Navn (1)
Tilbage
16. september 2022
Der er ingen tvivl om hvem der må påtage sig favoritrollen i den første kamp i runde 5.
Der kan ikke findes nogle resultater.

HB Køge har maksimumpoint efter 4 kampe mens Kolding IF ligger næstsidst med blot et point. Det eneste der afholder Kolding fra ikke at ligge sidst er en bedre målscore end AGF.

Kampen spilles fredag aften, da HB Køge på tirsdag skal spille Champions League kvalifikation mod ingen mindre end Juventus. Vi skrev i optakten sidste uge, at det måske kunne spille HB Køgespillerne et mentalt puds, hvilket det ikke gjorde – i hvert fald ikke resultatmæssigt, da de slog AGF 2-1 i Århus. Dog var det en kamp, hvor AGF var rigtig godt med og bed godt fra sig. Nu hvor vi er helt tæt på Champions League kvalen bliver det spændende at se om det i denne kamp fylder. I Kampen mod AGF fik sidste års spiller i Gjensidige Kvindeliga, Kyra Carusa, sin sæsondebut efter en skadesperiode. Det bliver interessant, at se om hun igen får spilletid eller om hun spares til kampen mod Juventus. Der hersker dog ingen tvivl om at det er en klar forstærkning at have Kyra Carusa tilbage på grønsværen for HB Køge.

Kolding har haft en svært start på sæsonen og med kun ét point, som de fik i første runde mod AGF, som indtager sidstepladsen, er det blevet til tre nederlag. Dog fik de smule selvtillid da de i Gjensidige Kvindepokalen slog Varde IF fra 1. division. I sidste runde måtte Kolding se sig slået på udebane mod Brøndby IF med cifrene 3-2. Her kan koldingenserne dog tage en del med, idet præstationen var bedre end den var mod henholdsvis FC Nordsjælland og Sundby Boldklub. De viste masser af figthervilje og med lidt held kunne de godt have fået et point med hjem. I kampen mod Brøndby startede Kolding med Sarah Thygesen og Sofie Hornemann på bænken, da de blev sat ind i 2. halvleg gav det straks pote, så mon ikke vi får dem at se i startopstillingen i aftenens kamp.

Kampen kan naturligvis opleves live på Capelli Sport Stadion i Køge kl. 19.00 fredag aften, men du kan også se den på Viaplay.