Optakt: Brøndby IF - FC Thy-Thisted Q

4
Tilbage
18. september 2022
Der venter et topopgør i søndagens kamp, hvor Brøndby IF hjemme tager imod FC Thy-Thisted Q
Der kan ikke findes nogle resultater.

Begge hold var med i kampen om bronzemedaljerne sidste sæson – dem endte Brøndby med at vinde på sidste spilledag. Noget tyder på at begge hold igen i år vil spille med om medaljer. Tabellen viser nemlig at de to hold ligger side om side på en 2. og en 3. plads, det er kun målforskellen der adskiller de to hold. Fælles for begge hold er det, at deres eneste pointtab er sket til HB Køge, hvor begge hold har tabt.

Med Brøndbys forår in mente var det spændende hvordan de ville starte denne sæson. De har dog gjort alle bange anelser til skamme ved at stå med 9 point efter de første fire runder. Holdet har vist rigtig god moral, hvilket sejren mod FC Nordsjælland var et tydeligt bevis på. I sidste runde slog de Kolding hjemme, men ikke uden kamp, idet Kolding IF hele tiden var med i kampen og der var spænding til sidste fløjt. I en tidligere optakt skrev vi, at Brøndbys hold inden denne sæson har gennemgået en stor udskiftning, hvilket også havde betydning på spillet på banen. Dette er de ved at have styr på, og det bliver spændende at se hvilken fremtid holdet går i møde.

Man kan vel ikke sige at det er en overraskelse at FC Ty-Thisted Q igen bider godt fra sig i Gjensidige Kvindeligaen, da de har gjort det i en del år nu. Ikke desto mindre er det imponerende, at de kan fortsætte med det. Inden sæsonen sagde de farvel til profilerne Beate og Agnete Marcussen som tog til HB Køge. Til trods for dette er FC Thy-Thisted Q stadig et stærkt spillende hold, som måske i år for alvor vil spille med om medaljerne. Dette viste de i sidste rundes kamp, hvor de slog lokalrivalerne fra Fortuna Hjørring med 2-0.

Se hvem der for alvor skal true HB Køge på førstepladsen når Brøndby IF hjemme på Brøndby Stadion, bane 2 kl. 15 tager imod FC Thy-Thisted Q. Kampen vises også på Viaplay.