Optakt: AGF-Brøndby IF

6 SPILLERUNDE
Tilbage
23. september 2022
På Ceres Park mødes to hold med vidt forskellige formkurver
Der kan ikke findes nogle resultater.

Søndag kl. 14.45 fløjtes der op på Ceres Park til en meget interessant kamp mellem AGF og Brøndby IF. Det kan i øvrigt også blive en kamp, hvor der bliver sat tilskuerrekord i Gjensidige Kvindeliga, da AGF har udset sig denne kamp til at tiltrække ekstraordinært mange tilskuere. Lige nu lyder rekorden på 2016 tilskuere sat tilbage i sidste runde af sidste sæson, hvor HB Køge tog imod Fortuna Hjørring.

AGF har siden deres første point i første runde ikke formået at skrabe flere point sammen. De kan dog kigge tilbage på en række tætte kampe. Senest mod Sundby Boldklub, hvor århusianerne havde flere gode muligheder i anden halvleg for at afgøre kampen. For AGF var det desværre stolpe ud, og i stedet var det Sundby der løb med alle tre point. Især Sofie Bloch havde nogle gode muligheder, og hun vil med garanti gerne revanchere sig i weekendens kamp mod Brøndby. AGF’s indtil nu eneste point kom i hjemmekampen mod Kolding, som blev spillet på Ceres Park. Kampen mod Brøndby skal netop spilles på Ceres Park, hvor noget kunne tyde på at AGF føler sig godt hjemme.

I modsætning til AGF, så fik Brøndby ikke point i første runde. Til gengæld har de ikke set sig tilbage siden, og med fire sejre efterfølgende ligger de lige nu på en flot 2. plads i ligaen. I sidste runde slog de hjemme FC Thy-Thisted Q, hvilket netop var en direkte kamp om 2. pladsen. I modsætning til slutspillet sidste sæson, hvor holdet fra Vestegnen ikke kunne finde melodien, så er der atter en masser gejst og vilje at finde på holdet. Derudover er der nye profiler som viser sig frem. Lige nu er Cecilie Buchberg stærkt spillende, Laura Hermann viser sig flot frem og så ligner det at nytilkomne Natalia Wróbel er en rigtig god signing.

Kom til fodboldfest på søndag på Ceres Park kl. 14.45. Kampen vises også på TV3 Sport.