AGF KVINDEFODBOLD MED NY TILSKUERREKORD

Rbrbr
Tilbage
26. september 2022
Aldrig før har der været så mange tilskuere til en AGF Kvindefodbold kamp som i går i Ceres Park
Der kan ikke findes nogle resultater.

Tekst: AGF.dk // Foto: Christian Schrold

Der blev i går sat endnu en flot milepæl i århusiansk kvindefodbold, da AGF Kvindefodbold satte en ny tilskuerrekord for vores kampe i Gjensidige Kvindeligaen, da Brøndby IF var på besøg i Ceres Park.

Her overværede 1.423 tilskuere nemlig kampen og det er godt 100 mere end den seneste rekord for AGF, der blev sat i foråret.

Det flotte fremmøde blev også bemærket på banen, hvor både spillere og trænere var umådelige glade for stemningen og opbakningen.

- Det var fantastisk at se opbakningen til kampen og det er virkelig noget, som spillerne kan mærke inde på banen. Det gør os glade og stolte at kigge ud på tribunen i Ceres Park og se fans i alle aldre bakke os så flot op - det giver en god energi frem mod efterårets resterende vigtige kampe og det er et tegn på, at vi er på rette vej i forhold til interessen for kvindefodbold i Aarhus, siger cheftræner Katrine S. Pedersen.

Tilskuerrekorden for Gjensidige Kvindeligaen i det hele taget er på 2.061 og den stod HB Køge for, da de i foråret havde inviteret til guldkamp. Den skal vi nok få slået en dag i Aarhus, hvor interessen for kvindefodbolden er stigende. Således har vi nu været samlet 2.300 fans til denne sæsons tre hjemmekampe indtil nu.

Det er naturligvis ikke tal, der kan sammenlignes med herrerne i 3F Superligaen, men set i forhold til tidligere tiders interesse, er det en stor fremgang.

Næste hjemmekamp for kvinderne spilles på Vejlby Stadion mod Fortuna Hjørring søndag den 16. oktober kl. 12.45