Optakt til dagens kampe

1 (3)
Tilbage
21. oktober 2022
Niende spillerunde sparkes i gang med et nordjysk lokalopgør efterfulgt med et sjællandsk brag af en kamp
Der kan ikke findes nogle resultater.

Optakt: FC Thy-Thisted Q - Fortuna Hjørring

Runde 9 sparkes i gang med et tidligt opgør i dag kl. 17.00. Her er der lokalopgør på menuen, da FC Thy-Thisted Q hjemme tager imod Fortuna Hjørring i ugens tv-kamp.

Den modsatte kamp tidligere på sæsonen blev noget overraskende vundet af FC Thy-Thisted Q, men når man kigger i tabellen kan man se, at thyboerne ligger ganske godt til på en 3. plads. Sidste runde var de endda tæt på at præstere det, som ingen klub endnu i denne sæson har formået – nemlig at tage point fra HB Køge. De forsvarende mestre løb dog med sejren til sidst.

Fortuna Hjørring mødte sidste uge AGF ude. Kampen var den første efter afskeden med Martin Møller Kristensen. I stedet var det trænertrioen bestående af Mathias Bengtsson, Bo Zink og Florentina Olar der var i spidsen. Det nye trænerteam fik en god start med en 1-0 sejr. Dermed kom Fortuna Hjørring tæt på dagens modstander, hvor kun et point adskiller dem. Der er dermed lagt op til et intenst lokalopgør om 3. pladsen i ligaen.

Tag på Sparekassen Thy Arena og se lokalopgøret kl. 17.00 fredag aften. Kampen kan også ses på TV3 Max og Viaplay.

Optakt: FC Nordsjælland - Sundby Boldklub

Inden sidste runde lå Sundby Boldklub over stregen mens FC Nordsjælland lå under, men pga. af en meget tæt bundstrid skulle der ikke mere til end en sejr til nordsjællænderne og et nederlag til amagerkanerne og så var de pladser byttet rundt.

Der er derfor lagt op til et opgør om vigtige point i bundkampen. FC Nordsjælland fik i sidste uge en meget tiltrængt sejr, da de på udebane på imponerende vis slog Brøndby IF med 2-1. FC Nordsjælland var bagud 1-0 og fik dermed revanche for deres tidligere opgør på sæsonen, hvor de efter en 2-0 føring måtte se sig slået 3-2. FC Nordsjællands sejrsmål i blev sat ind af 17-årige Emilía Ásgeirsdóttir, som forud for kampen mod Brøndby havde scoret hele 4 mål for det danske U19-landshold. Måske hun banker på til en plads i startopstillingen.

Efter en flot start er luften gået en smule af Sundby, som efter at have ligget lunt i midten af tabellen nu må se sig selv på en nedrykningspladserne. Faktisk har Sundby Boldklub tabt deres tre seneste kampe – seneste point klubben har fået er faktisk mod dagens modstander. De to klubber delte nemlig pointene mellem sig sidst de mødtes.

Begge klubber ligger med 7 point, så det er kun en bedre målscore i FC Nordsjællands favør der adskiller de to klubber.

Se den spændende kamp om vigtige point i bunden på Right to Dream Park kl. 19.00 i aften. Kampen kan også ses på Viaplay.