Optakt: Sundby Boldklub - Kolding IF

2 (7)
Tilbage
14. oktober 2022
Lørdagen starter med et yderst spændende opgør om vigtige point i bundkampen
Der kan ikke findes nogle resultater.

Lørdag kl. 13.00 tager Sundby Boldklub imod Kolding IF på Sundby Idrætspark. Lige nu er der kun to point mellem de to hold, så det er vigtige point, der er på spil i kampen om at sikre sig en af pladserne i slutspillet.

Sundby Boldklub har overrasket mange i denne sæson med flot spil og god holdmoral. Dette har indbragt dem 7 point i de første 7 runder, hvilket må siges at være godkendt. Hvis man alligevel skal finde noget at bekymre sig om, så er det at de to seneste kampe er tabt. Sundby Boldklub skal derfor ud at modbevise, at deres gode start skyldtes, at de er oprykker og derfor overraskede de øvrige hold med deres friske spillestil, men at de også er et langtidsholdbart hold i Kvindeligaen. Af de 7 point de indtil nu har skrabet sammen, der er de tre af dem faktisk kommet i hus i form af en udesejr mod Kolding IF.

Netop dette nederlag til Sundby Boldklub var med garanti en mavepuster for Kolding IF, som var favoritter i den kamp. Generelt har Kolding IF haft et skuffende forår, hvor det kun er blevet til 5 point. Til gengæld har de fået 4 point de sidste to runder, så landskampspausen faldt ikke særligt belejligt for koldingenserne. De vil dog håbe, at de kan forsætte den gode form, så de kan spille sig fri af bundstriden. I bestræbelserne på dette er Pernille Sanvig en vigtig figur. Pernille har været et af de klare lyspunkter på Koldingholdet, hvilket gav hende en fortjent plads på månedens holds for september.

Start din efterårsferie ved at tage på Sundby Idrætspark kl. 13.00 lørdag. Kampen vises også på Viaplay.