Optakt: Sundby Boldklub - Brøndby IF

1 (5)
Tilbage
28. oktober 2022
Ugens runde af Gjensidige Kvindeliga starter fredag aften, hvor der er lokalopgør, når oprykkerne fra Sundby Boldklub tager imod Brøndby IF
Der kan ikke findes nogle resultater.

Holdene kommer ind med to vidt forskellige formkurver. Brøndby er at finde på 2. pladsen, og formåede at gøre det intet dansk hold har kunne præstere i næsten halvandet i den danske bedste række – nemlig at slå HB Køge. Kampens eneste målscorer i den kamp var polske Natalia Wróbel, som nu har tegnet sig for fem scoringer denne sæson. Imponerende af den polske kantspiller, som kom til Brøndby IF inden sæsonen.

For nogle runder siden lå Sundby Boldklub lunt placeret midt i tabellen, men må nu konstatere at de ligger på en af de to pladser, som betyder Kvalifikationsliga til foråret. Årsagen til at Sundby nu er at finde i bunden, skyldes at de har tabt fire kampe i træk. I disse fire kampe har de heller ikke formået at score, og deres målscore i de kampe er på 0-13. Senest var det FC Nordsjælland der gav amagerkanerne en fodboldlektion ved at vinde hele 7-0.

Kom på Sundby Idrætspark og se om Brøndby IF fortsætter med at holde snor i HB Køge eller om Sundby Boldklub får brudt den negative stime. Kampen spilles fredag aften kl. 18.00. Kampen kan også ses på TV3 Max.