Optakt: Kolding IF - AGF

2 (8)
Tilbage
21. oktober 2022
Lørdag kl. 13.00 er der vigtige point på spil i bunden, når Kolding IF tager imod AGF
Der kan ikke findes nogle resultater.

Faktisk er 9. runde en runde hvor nummer 1-4 møder hinanden mens 5-8 møder hinanden, hvorfor der er tale om flere af de såkaldte ”6-pointskampe”.

Den omvendte kamp mellem de to hold var åbningskampen for hele Gjensidige Kvindeliga denne sæson. Her så det længe ud til at AGF ville tage sejren, men Sofie Hornemann sikrede sent i kampen Kolding IF det ene point. Siden den kamp har begge hold kæmpet med at finde formen. Dog er det lykkedes de to hold især Kolding IF, at høste nogle point. Faktisk er Kolding IF i ganske god form med 7 point i de seneste tre kampe. Især defensivt har Kolding IF formået at få lukket af. I de første fem runder blev der scoret hele 13 gange på Sofie Harrit Nielsen-Grøn, men de seneste tre runder har hun kun måtte hente bolden ud af målet én gang, hvilket var efter et straffespark.

AGF måtte sidste weekend se sig besejret af Fortuna Hjørring, men forud for det nederlag var århusianerne i fin form med et fortjent point mod Brøndby IF og en sejr mod FC Nordsjælland skabt på effektivt kontraspil. AGF vil derfor gøre alt for at finde tilbage til den form mod et formmæssigt stærkt Koldinghold. En sejr til hjemmeholdet vil for alvor give dem luft ned til stregen mens en sejr til AGF vil gøre bundstriden endnu mere intens og spændende.

Se kampen lørdag kl. 13.00 på Autocentralen Park i Kolding eller på Viaplay.