AGF KVINDEFODBOLD: FREDERICIA KF NY SAMARBEJDSKLUB

DSC03723
Tilbage
12. oktober 2022
Artiklen er skrevet af AGF.dk
Der kan ikke findes nogle resultater.

Tekst: AGF.dk // Foto: AGF

I søndags fejrede vi vores mange samarbejdsklubber ved Samarbejdsklubbernes Dag på et udsolgt Ceres Park. I den forbindelse kunne AGF Klubsamarbejde præsentere en ny samarbejdsklub på kvindesiden i skikkelse af Fredericia KF (Kvindefodbold).

Forman Anne Nordin Frost var inviteret med klubben til Ceres Park og kunne her underskrive en ny samarbejdsaftale, der gør Fredericia KF til vores 53’ende samarbejdsklub på talentsiden.

- Vi har undersøgt, hvor vi kunne finde en klub, der bedst passede til vores værdier. Og det har vi fundet i AGF, som har en god indstilling til talentudvikling på pigesiden og til kvindefodbold generelt.

- Som en relativ nystartet klub er det også rart for os, at indlede et samarbejde med en stor klub som AGF, der har en masse erfaring med talentudvikling og som i de senere år også har satset på kvindefodbolden, siger Anne Nordin Frost.

Fredericia KF har ikke licens til de bedste DM talentrækker og derfor skal samarbejdet med AGF blandt andet give klubbens bedste unge spillere en mulighed for at udvikle sig i landets bedste ungdomsrækker.

- Vores U15 hold blev Jysk-Fynsk mester i sidste sæson, men når spilleren bliver lidt ældre, kan vi ikke tilbyde fodbold på højeste niveau. Selv om man jo aldrig kan garantere, at spillerne ”klarer cuttet”, så er det i hvert fald en mulighed nu og vi er rigtig glade for udsigterne til hvad der forhåbentlig bliver et godt samarbejde, siger Anne Nordin.

- Det er en stor fornøjelse at kunne invitere Fredericia KF ind i vores klubsamarbejde. Det er måske ikke et naturligt samarbejde, hvis man ser på geografien, men afstanden bliver ikke noget problem og vi er glade og stolte over, at Fredericia KF har valgt os som deres nye samarbejdspartner på talentudviklingssiden indenfor pigefodbold og vi glæder os til det kommende samarbejde, siger chef for AGF Klubsamarbejde, René Frost.