Optakt: Sundby Boldklub - FC Thy-Thisted Q

FC THY 12
Tilbage
25. november 2022
Det absolut sidste udkald for Sundby Boldklub!
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Rasmus Lykke

Sundby Boldklub har i efteråret måtte sande, at springet fra 1. division/Kvalifikationsligaen til Gjensidige Kvindeliga er stort. Ikke desto mindre har de bidt godt fra sig og her med to runder tilbage, har de stadig muligheden for at komme med i forårets slutspil. Det kræver dog to sejre samt at andre resultater flasker sig, så det er absolut sidste udkald for Sundby Boldklub, hvis de skal overleve. 

Dog er der ingen tvivl om at klubben fra Amager vil slutte godt af foran hjemmepublikummet i denne sidste hjemmekamp i 2022. 

Inden sidste weekend havde FC Thy-Thisted Q haft et mindre formdyk, som efter en meget stærk sæsonstart havde gjort dem til en del af "nedrykningskampen". I sidste runde fik de dog sat tingene på plads, da de hjemme vandt 4-0 over FC Nordsjælland. En sejr der definitivt sikrede dem en plads i forårets slutspil. Sejren kom i hus qua deres giftige frontduo Malene Sørensen og Rikke Dybdahl samt keeper Maja Bay Østergaard.

Se om Sundby Boldklub formår at slutte 2022 flot af foran deres hjemmepublikum søndag kl. 13.00 på Sundby Idrætspark. Kampen kan også ses på Viaplay.