Optakt: Kolding IF - Brøndby IF

2 (11)
Tilbage
19. november 2022
Brøndby er tvunget til sejr, hvis de skal holde snor i HB Køge mens Kolding IF kan spille sig et stort skridt nærmere slutspillet, hvis de vinder.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Søndag kl. 13.00 tager Kolding IF hjemme imod Brøndby IF. Det er en kamp mellem to formstærke hold, som i denne kamp har masse at spille for.

Kolding IF har efter en sløj start på sæsonen spillet sig op på en flot 4. plads. Faktisk havde de efter fem runder kun ét point, men man fik lukket af nede i forsvaret, hvilket betød af pointene begyndte at tikke ind på kontoen. Med en sejr over Brøndby IF vil Kolding have 6 point ned til AGF med kun to runder tilbage, hvilket med al sandsynlighed vil betyde, at den står på slutspil til foråret.

Brøndby IF har 8 point op til HB Køge efter de lørdag slog Fortuna Hjørring. Dermed skal Brøndby IF vinde, for bare at holde nogenlunde trit med HB Køge. Der er ikke nogen tvivl om, at det vil være vigtigt for holdet fra Vestegnen, at der ikke er et for stort hul ned til HB Køge, når vi ligaen går på vinterpause.

Kampen er en gentagelse af sidste sæsons sidste kamp, hvor Brøndby IF sikrede sig bronzemedaljerne foran bl.a. Kolding, så mon ikke hjemmeholdet vil have revanche?

Kampen kan opleves kl. 13.00 på Autocentralen Park i Kolding. Den kan også ses på Viaplay.