Optakt: HB Køge - AGF

HBK AGF 12
Tilbage
27. november 2022
AGF har desperat brug for point mod topholdet HB Køge.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Rasmus Lykke

Vi må sande at spændingen i ligaen finder vi i bundkampen, hvor FC Nordsjælland og AGF kæmpe om den sidste adgangsgivende plads til forårets slutspil.

Med FC Nordsjællands sejr over Kolding IF i går ligger de nu tre point foran AGF, hvilket betyder at AGF skal vinde i dag, hvis de vil være på samme pointtal inden sidste runde, hvor netop AGF og FC Nordsjælland - mere spændende kan det ikke blive! Derudover skal det tilføjes at Kolding IF heller ikke er helt sikre på overlevelse med deres nederlag i går. Hvis AGF vinder i dag over HB Køge, AGF og Nordsjælland spiller uafgjort i sidste runde og Kolding taber deres sidste kamp mod HB Køge, så ender alle tre hold på 15 point, hvorfor det er målscoren der bliver afgørende og her har Kolding IF den dårligste. Med andre ord; der bliver spænding helt til det sidste.

HB Køge derimod fortsætter deres direkte kurs mod klubbens tredje mesterskab på stribe. Med sejren over Fortuna Hjørring sidste runde øgede de deres forspring ned til Brøndby IF, så der nu er 7 point mellem de to klubber.

Se om AGF kan tage et vigtigt skridt i kampen for at komme med i slutspillet søndag kl. 15.00 på Capelli Sport Stadion. Kampen kan også ses på Viaplay.