Optakt: Brøndby IF - AGF

9 SPILLERUNDE (1)
Tilbage
05. november 2022
Lørdag eftermiddag møder to fodboldmæssigt klassiske hold hinanden, når Brøndby IF tager imod AGF
Der kan ikke findes nogle resultater.

En af denne sæsons mest underholdende kampe, var da AGF mødte Brøndby IF på Ceres Park. Kampen endte 3-3 efter et flot comeback af AGF. Desuden er det den kamp, som der indtil nu har været flest tilskuere til i denne sæson. Vi håber at få en ligeså spændende kamp med mange tilskuere på lægterne.

Brøndby IF fortsætter deres flotte sæson, hvor de formår at holde i snor i ellers suveræne HB Køge – 5 point er der mellem de to hold. Der er flere profiler der har markeret sig. Eksempelvis er Laura Hermann stærkt spillende mens tilbagevendte Kathrine Larsen har været en sikker sidste skanse. I sidste uge vandt Brøndby IF ude over Sundby Boldklub. Begge deres mål blev sat ind af Nanna Christiansen – får vi hende at se i startopstillingen i dag?

AGF spillede vel nok deres bedste kamp sidste runde, da de slog FC Thy-Thisted Q med hele 6-1. Her var især Sofie Bloch og Caroline Ahrendtsen Jensen i hopla. AGF har tidligere spillet flotte kampe denne sæson, men de har svært ved at sætte en stime sammen, hvor de i flere kampe i træk får hentet point til kontoen. Det vil de helt sikkert bestræbe sig på lørdag eftermiddag.

Tag til Brøndby Stadion, Bane 2 og se kampen live lørdag kl. 15.00. Kampen kan også ses på Viaplay.