Optakt: AGF - Sundby Boldklub

4[1]
Tilbage
18. november 2022
Efter en uge med landsholdsfodbold, ruller bolden igen i Gjensidige Kvindeliga.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Vi skal i gang med de sidste tre runder af grundspillet, hvor det afgøres hvem der skal en tur i kvalifikationsligaen samt hvilke hold der skal kæmpe om medaljer til foråret. Især ser bundstriden spændende ud denne sæson, og den bliver ikke mindre spændende af at mange af de hold, som ligger i farezonen skal mødes i løbet af de sidste tre runder.

Vi lægger hårdt ud i runde 11 med et opgør mellem ligaens nummer 7 og 8, idet AGF hjemme tager imod Sundby Boldklub. De to klubber kender hinanden godt, da de i forårets kvalifikationsliga også mødte hinanden. Blot ét point adskiller de to klubber og en eventuel taber af denne kamp vil få det svært ift. at nå slutspillet.

Begge hold har vist sporadiske gode resultater, men har haft svært ved at sætte en stime sammen. Begge hold tabte således også deres seneste kamp i ligaen. Dog har især hjemmeholdet på det seneste vist rigtig gode takter, hvilket bl.a. gik udover FC Thy-Thisted Q som blev slået med hele 6-1.

Holdet fra Amager er omvendt inde i en meget dårlig stime i hvert fald pointmæssigt. Holdet har tabt de seneste 6 kampe. Sidst de fik point, var den 17. september hvor de slog netop AGF.

Der er yderst vigtige point på spil i denne kamp. Se den på Vejlby Stadion lørdag kl. 13.00. Kampen kan også ses på Viaplay.