Efter 12. runde er spændingen intakt i grundspillet

20210430FB K711
Tilbage
22. november 2022
Weekendens kampe bød på flere interessante opgør i både top og bund. Lørdag mødtes f.eks. rækkens nummer 1 og 3 samt rækkens nummer 7 og 8.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Med Fortuna Hjørrings gode form in mente og deres stærke præstation sidst mod HB Køge, var der forhåbninger i det nordjyske om at de kunne drille HB Køge. HB Køge ville det dog anderledes. Selvom om resultatet på 1-2 lyder som en tæt kamp, så var HB Køge det klart stærkeste hold denne lørdag, og sejren kunne godt have været større. Dermed har Fortuna Hjørring hele 14 point op til HB Køge!

I Århus var der tre uhyre vigtige point på spil i kampen om at komme med i slutspillet. Opgøret stod mellem AGF og Sundby Boldklub. På en lidt tilfældig scoring efter et hjørnespark i det 3. minut tog AGF de vitale tre point. Dermed må Sundby Boldklub indse at det bliver meget svært at indhente holdene over dem.

I søndagens tidlige kamp tog Kolding IF imod Brøndby IF - to formstærke hold. Brøndby kæmper for at følge med HB Køge i toppen mens Kolding IF mangler de sidste point for at kunne være helt sikre på, at den står på slutspil til foråret. Kampen endte 1-1. Dermed tabte de gul-blå terræn ift. HB Køge mens Kolding endnu ikke er helt sikre på overlevelse.

I rundens sidste kamp var der klasseforskel da FC Thy-Thisted Q udspillede FC Nordsjælland og vandt 4-0. Thyboernes giftige duo i form af Malene Sørensen og Rikke Dybdahl var for meget for FC Nordsjælland, hvor de tegnede sig for tre af målene. De to har nu stået for 14 ud af holdets i alt 19 scoringer! Resultatet betyder at FC Nordsjælland faktisk dumpede ned under "nedrykningsstregen" pga. en dårlig målscore end AGF.

Spændingen er derfor intakt i bunden inden de to sidste runder. 

Her er Rundens Hold udvalgt af Viaplay

 

Viaplay har også kåret Rundens Spiller

Med hurtige beslutninger og gode hænder var Maja Bay Østergaard en sikker sidste skanse for FC Thy-Thisted Q.

Selvom modstanderne fra FC Nordsjælland havde gode chancer fastholdt hun et clean sheet.