SE ALLE KAMPENE HER | Overblik over både kval- og slutspil

5. Spillerunde Målfest Og Målløs
Tilbage
13. april 2022
Nyd påskedagene med masser af fodbold på programmet
Der kan ikke findes nogle resultater.

Gjensidige Kvindeliga

Der er for alvor grund til at se frem til langfredag, da hele tre spændende opgør er på programmet i Gjensidige Kvindeliga.

FC Nordsjælland - FC Thy-ThistedQ

Tigrene fra Farum har indtil videre tabt alle sine kampe i slutspillet 2-0. Vil det lykkes dem at bryde den dårlige stime, når de får besøg af FC Thy-ThistedQ eller vil gæsterne hente de vigtige tre point i Right To Dream Park? Opgøret sparkes i gang fredag kl. 12.00 og kan ses på Viaplay. 

Fortuna Hjørring - Brøndby IF

Gør dig klar til et brag af et rivalopgør, når Fortuna Hjørring byder Brøndby IF velkommen på Nord Energi Arena. Sidste gang de to hold tørnede sammen, vandt hjemmeholdet hele 4-1 over gæsterne fra vestegnen. Vil det lykkes Brøndby IF at tage revanche? Se med og få svaret, når kampen fløjtes i gang fredag kl. 13.00 på Viaplay og TV3 Sport. 

HB Køge - Kolding IF

Kolding IF tager turen til Køge, hvor de vil tørne sammen med de forsvarende mestre. Det er ikke lykkedes for holdet fra Kolding at hente tre point i slutspillet endnu, mens HB Køge udelukkende har hevet sejre i land. Vil Kolding IF vinde over de hvide svaner? Få svaret når de to mandskaber tørner sammen på Capelli Sport Stadion fredag kl. 17.00. Se med på Viaplay. 

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation

Både torsdag og lørdag er der også grund til at se frem til, når 3. spillerunde i kvalspillet afvikles.

AaB - Sundby

3. spillerunde i kvalspillet sparkes i gang med et brag af en kamp, når AaB og Sundby mødes på AaB's Anlæg. Holdet fra Aalborg er nemlig kun tre point efter Sundby, hvorfor der er vigtige point at hente, når opgøret sparkes i gang. Kampen sparkes i gang torsdag kl. 14.00 og kan ses her.  

AGF - Varde IF

Lørdag har et jysk opgør på programmet, når AGF og Varde IF tørner sammen. Mens AGF har fire point efter kvalspillets to spillerunder og pt. ligger på 2. pladsen, har Varde ikke fået et eneste point endnu og er derfor i bunden af stillingen. Vil Varde hente deres første sejr i kvalspillet? Se med og få svaret, når de to hold mødes på Vejlby/Risskov Centret lørdag kl. 13. Se kampen her.

B.93 - OdenseQ

Rundens sidste sejr står for skud, når fynboerne tager turen til København. Også OdenseQ har mulighed for at hente kvalspillets første sejr, når de tørner sammen med B.93, som ikke har tabt en kamp endnu. Det spændende opgør, som spilles på Svanemølleanlæg, fløjtes i gang kl. 14.00.