OVERBLIK OVER SLUTSPILLETS FJERDE RUNDE

KIF 3825
Tilbage
17. april 2022
Der er tre spændende opgør på programmet, når bolden ruller i morgen
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Kolding IF

Påskeopgørene fortsætter lidt endnu, da slutspillets seks hold tørner sammen i morgen. 

Fortuna Hjørring - HB Køge

Fjerde runde sparkes i gang med et brag af et topopgør, når de evige rivaler brager sammen på Nord Energi Arena. Hverken Fortuna Hjørring eller HB Køge har tabt en kamp i slutspillet endnu, hvorfor kampens tilskuere kan forvente et særdeles spændende opgør. Hvem løber afsted med sejren og de tre point? Få svaret i morgen kl. 13 på Viaplay og TV3 Sport.

Brøndby IF - FC Thy-ThistedQ

Med kun fem point imellem sig, er der vigtige point for holdene at hente, når Brøndby IF byder FC Thy-ThistedQ velkommen på Tingbjerg Idrætspark. Sidste gang Brøndby IF og FC Thy-ThistedQ bragede sammen løb holdet fra vestegnen med en sejr på 5-2. Der er derfor lagt op til et målrigt opgør, når kampen fløjtes i gang i morgen kl. 15.00 på Viaplay.

Kolding IF - FC Nordsjælland

De to lavestplaceret hold i slutspillet kæmper for at holde trit med førerholdene. Med 19 point hver, kan ingen af holdene tåle at tabe, hvis de skal skal gøre sig forhåbninger om at indhente Brøndby IF på tredjepladsen. Se hvem der løber afsted med sejren og de vigtige tre point, når de to mandskaber mødes på Autocentralen Park kl. 17.00 på Viaplay.