Kolding IF vil være et spillende hold, der driller konkurrenterne

KIF 3595
Tilbage
23. marts 2022
Efter en lang vinterpause med trænerskift i Kolding IF, er holdet klar til at give konkurrenterne kamp til stregen og kæmpe for alle mulige point.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga 

Det har været en lang vinterpause og nu er det endelig, igen tid til at kæmpe om vigtige point. KoldingQ er blevet til Kolding IF, en ny træner er kommet til; Jesper Bisgaard. Og opstarten i Kolding har båret præg af ny træner og ny spillestil, fortæller holdets anfører Louise Eriksen:

- Opstarten har båret meget præg af det trænerskift vi har haft. Vi har selvfølgelig skulle lære vores nye træner og hans metoder at kende og han har skulle lære os at kende. Vi har også haft en del udskiftninger i truppen, som vi har brug tid på at spille godt sammen. Det har været en meget systempræget vinterpause.

I efteråret blev KoldingQ til Kolding IF og i den forbindelse har der været en masse praktiske ændringer for holdet, som de har skulle vænne sig til. Men det at være en del af en større klub, der også driver professionel herrefodbold, er stærkt, fortsætter Louise Eriksen:

- Vi er blevet en del af en stor klub, der driver professionel fodbold og det er fedt. Vi skal spille på et større stadion og på græs, det glæder vi os meget til. Vi forventer det hele bliver mere professionelt, end tidligere. Det bliver fedt at følge udviklingen og at være en del af det.

Vi er blevet en del af en stor klub, der driver professionel fodbold og det er fedt

Louise Eriksen, Kolding IF

Kolding IF starter sæsonen hjemme søndag 27. marts når FC Thy-ThistedQ kommer på besøg og forventningen er en sejr:

- Vi skal kunne måle os med Thisted og vores mål er helt klart at tage point fra dem. Vi forventer at kunne spille op imod dem og tage point. Vi går altid efter at vinde kampene, men det vigtigste for os i foråret, er at få spillet vores koncept godt ind også tror jeg på resultaterne vil følge med, fortsætter Eriksen.

- Vi forventer at kunne drille topholdene. Vi vil gerne ud til foråret og være et spillende hold, vi skal turde havde bolden i store dele af kampene, slutter Louise Eriksen.

Vi vil gerne ud til foråret og være et spillende hold, vi skal turde havde bolden i store dele af kampene

Louise Eriksen, Kolding IF

Kolding IF møder FC Thy-ThistedQ søndag 27. marts kl. 13.00. Kampen vises direkte på Viaplay.