HB Køge jagter endnu et Danmarksmesterskab

232814796 309942870746485 5347128976608026528 N
TV-KAMP
Tilbage
23. marts 2022
Topholdet fra Køge er klar til at begynde sit titelforsvar efter en god vinterpause. Fuld koncentration fra spillerne samt opbakning fra holdets fans er vigtige.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga / Foto: Michael Frimundt

En god lang vinterpause er ved at gå på hæld. HB Køge mandskabet, der spillede gruppespillet i Champions League færdigt, før de endeligt kunne gå på vinterpause. En godt og solidt efterår er spillet og nu er de danske mestre klar til at forsvare guldet i forårets medaljeslutspil:

- Vi har kørt på med en masse konditionstræning og styrketræning, hen over vinteren. Vi har også arbejdet meget på det taktiske, så vi fortsat kan blive endnu bedre og komme stærkest muligt ud til foråret, hvor vi skal forsvare Danmarksmesterskabet, fortæller Cecilie Fløe.

Vi skal forsvare Danmarksmesterskabet

Cecilie Fløe, HB Køge

HB Køge starter forårets titelforsvar med fem point ned til Fortuna Hjørring på andenpladsen, de har altså det hele i deres hule hånd, inden foråret skydes i gang. Og favoritværdiheden tager de gerne på sig i Køge:  

- Jeg føler at vi har et af de stærkeste hold, i ligaen. Men vi har kæmpet meget med for eksempel FC Nordsjælland og vi spiller også lige op med Fortuna Hjørring. Vi har haft marginalerne på vores side, det har gjort at vi har vundet vores kampe og fortsat vinder dem, fortsætter Fløe.

Jeg føler at vi har et af de stærkeste hold, i ligaen

Cecilie Fløe, HB Køge

- Vi skal sørge for at holde koncentration og holde fuldt fokus i alle kampe. Hvis vi vil være danske mestre igen, så skal vi slå alle hold og vinde alle kampe, selvom vi har et forspring.

Første opgør for topholdet er hjemmekampen mod Brøndby IF, og de er fuldstændig klar i Køge:

- Det bliver virkelig en vigtig kamp. Brøndby er et rigtig godt mandskab, det bliver et brag af en kamp. Vi glæder os helt vildt. Vi får målt hvor vi ligger, det bliver megafedt.

- Jeg håber der kommer en masse tilskuere. Vi har nogle vildt gode fans, det betyder alt. Vi kan tydelig mærke, til de kampe, hvor der er flest fans, at vi får noget ekstra energi og power. Jeg er sikker på det er derfor vi er gode på hjemmebane, vi har nogle fantastiske fans, der bakker os hundrede procent op, det er vildt fedt, afslutter Fløe. 

Jeg er sikker på det er derfor vi er gode på hjemmebane, vi har nogle fantastiske fans, der bakker os hundrede procent op, det er vildt fedt

Cecilie Fløe, HB Køge

HB Køge kickstarter sæsonen fredag 25. marts, når de tager imod Brøndby IF i et brag af en åbningskamp. Kampen kan ses både på TV3 Sport og Viaplay med optakt fra kl. 19.00.