Fortuna Hjørring melder klar til kampen for guld

37J0864
Tilbage
16. marts 2022
Anfører i Fortuna Hjørring, Laura Frank sætter ord på en god og givende vinterpause i Nordjylland og melder klar til at give HB Køge kamp til stregen om Danmarksmesterskabet.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga / Foto: Jess Madsen

Med fem point op til HB Køge og ligaens førsteplads, skal alle kampe vindes i Medaljeslutspillet, hvis Nordjyderne skal gøre sig forhåbninger om endnu et Danmarksmesterskab i sommeren 2022. Det er en kamp de er fuldstændig klar til at tage op, efter en god vinterpause fortæller holdets anfører, Laura Frank:

- Vi har haft en god vinterpause, trænet hårdt og er klar til igen at kæmpe for point. Vi skal vinde vores kampe, vise vi har en bred trup og bruge den klogt. Vi har spillet nogle gode træningskampe i pausen. Vi er blevet drillet en del af corona, men det har gjort at mange nye unge spillere er blevet spillet ind i truppen og det er jeg sikker på bliver en stor styrke i foråret.

Mange nye unge spillere er blevet spillet ind i truppen og det er jeg sikker på bliver en stor styrke i foråret

Laura Frank, Fortuna Hjørring

Forventningerne til foråret er mange tætte og svære kampe, men troen på sejre er stor i Hjørring;

- Vi forventer helt klart at være med i Champions League efter sommerferien og det kræver jo i hvert fald vi fastholder vores nuværende placering. Det kræver vi står sammen som hold og vi bruger den brede trup, vi har spillet sammen. Vi skal vinde vores kampe, hver og en, så kort kan det siges, fortsætter Laura Frank.

Vi skal vinde vores kampe, hver og en, så kort kan det siges

Laura Frank, Fortuna Hjørring

Dansk kvidefodbold udvikler sig meget og flere og flere hold melder sig på banen, som udfordrer til medaljer og Champions League-pladser. Men i Hjørring hilser de konkurrencen velkommen og ser det som en udfordring til selv at blive endnu bedre og opgradere både på og udenfor banen:

- Klubbens faciliteter bliver også løbende opgraderet, vores faciliteter til blandt andet fysisk træning er blevet meget bedre og det gør jo forhåbentlig vi kan holde os skadefri, hvilket er med til vi kan vinde kampene, fordi vi hele tiden er i bedst mulig form og kan stille med stærkeste opstilling til alle kampe.

- Men at holde os med i toppen af ligaen når konkurrencen om pladserne spidser til, handler også om at vi skal være skarpe og udvise stor konkurrencelyst til træning, så vi hele tiden presser hinanden mest muligt og derved udvikler os som spillere og som hold. Så er jeg sikker på vi nok skal forblive et tophold i Gjensidige Kvindeliga, også i årene frem, fortæller Laura Frank.

Vi skal være skarpe og udvise stor konkurrencelyst til træning, så vi hele tiden presser hinanden mest muligt og derved udvikler os som spillere og som hold

Laura Frank, Fortuna Hjørring

I første spillerunde i forårets Medaljeslutspil venter FC Nordsjælland på hjemmebane for Nordjyderne, og forventningerne er, at det bliver en tæt kamp:

- Vi spillede mode dem i vinterpausen, det var en tæt og svær kamp, den endte uafgjort i Farum. Men jeg er sikker på vi tager de tre point hjemme i Hjørring, denne gang, afslutter Laura Frank.

Lørdag 26. marts bliver det Fortuna’s tur til at kickstarte foråret, når de hjemme i Nord Energi Arena tager imod FC Nordsjælland. Kampen vises direkte på Viaplay kl. 13.00.