Foråret skal bruges på at spille endnu bedre fodbold

2
Tilbage
14. marts 2022
FC Thy-ThistedQ har i vinterpausen fået tilgang af Per Lisdorf, en træner med et flot CV, og det skal nu kunne ses på fodboldbanen i foråret.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga

En god lang vinterpause er ved at være overstået. I Thisted er pausen blevet brugt på at lære holdet nye fuldtidstræner, Peer Lisdorf at kende og ikke mindst, lære alle hans nye tiltag at kende. Træningskampe er blevet spillet og mange kilometer er kommet i benene.

- Vi har brugt pausen, på at lære vores nye træner at kende og fortsætte udviklingen af holdet. Peer har selvfølgelig bragt nye takter ind, som vi har forsøgt at bygge på, fortæller Rikke Dybdahl. 

- Jeg synes det er gået superhurtigt med at implementere nogle af de ting Peer er kommet med, vi har spillet nogle rigtige gode træningskampe og er fuldstændig klar til foråret, fortsætter Agnete Marcussen.

Vi er fuldstændig klar til foråret

Agnete Marcussen, FC Thy-ThistedQ

Med en ny træner følger også ændringer og de er budt hjerteligt velkommen i truppen: 

- Peer har nogle fokuspunkter, hvor spillestilen er mere fremadrettet. Han kommer med nogle gode taktiske ændringer, i forhold til hvor han gerne vil have os hen, det synes jeg er virkelig spændende, fortsætter Dybdahl og Marcussen tilføjer:

Peer har nogle andre fokuspunkter, hvor spillestilen er mere fremadrettet

Rikke Dybdahl, FC Thy-ThistedQ

Peer er fuldtidstræner, det betyder at vi er begyndt at morgentræne, hvilket er superfedt. Det betyder at man har en træner på til sine individuelle træninger. Der er nu større fokus på individet og den enkelte spiller, det er virkelig fedt, fortæller Agnete Marcussen. 

Der er nu større fokus på individet og den enkelte spiller

Agnete Marcussen, FC Thy-ThistedQ

FC Thy-ThistedQ ligger aktuelt nr. 4 i tabellen med fem point op til Brøndby IF. Med ti kampe i foråret, skal de hentes mener begge spillere: 

- Personligt forventer jeg at vi skal spille bedre fodbold, end specielt sidst på efteråret. Vi spillede en rigtig god første halvdel af efteråret. Jeg forventer helt klart vi skal holde niveau i en længere periode til foråret, det tror jeg på Peer kan hjælpe os med, siger Agnete Marcussen. 

- Også skal vi selvfølgelig blive ved med at udvikle os som hold og drille dem der ligger over os. Vi vil selvfølgelig så langt op i tabellen, som muligt, fortsætter Dybdahl. 

- Jeg drømmer da om vi kan drille Brøndby IF på den tredjeplads også selvfølgelig endnu en pokalfinale, afslutter Marcussen og Dybdahl stemmer i. 

Jeg drømmer da om vi kan drille Brøndby IF på den tredjeplads også selvfølgelig endnu en pokalfinale

Agnete Marcussen, FC Thy-ThistedQ

I første omgang gælder det Kolding IF, den er sidste opgør i første spillerunde og både Dybdahl og Marcussen er enige om, at det bliver en svær kamp: 

- Vi har tidligere haft svært ved at spille mod Kolding, da de har en god fysisk. Vi skal holde fokus på os selv og vores spil. Hvis vi lykkes med vores ting, så tror jeg også på en sejr, afslutter Agnete Marcussen og Dybdahl erklærer sig enig: 

- Det bliver en hård kamp, med masser fight. 

FC Thy-ThistedQ er sidste hold i aktion, i forårets førstespillerunde. De drager en tur til Kolding i kampen om tre point søndag 27. marts kl. 13.00. Kampen kan som altid ses direkte på Viaplay.