FC Nordsjælland sætter alt ind for succes i Gjensidige Kvindepokalen

Bgpuqarw
Tilbage
15. marts 2022
Udsigten til metal i dette års udgave af Gjensidige Kvindeliga er lange, så FC Nordsjælland jagter succes i Gjensidige Kvindepokalen. Men de vil stadig have maksimalt ud af ligaen.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga / Foto: Gonzalez Photo

FC Nordsjælland tager i første spillerunde turen til Hjørring, hvor Fortuna Hjørring venter.

Nordsjælland-talentet, Kathrine Møller Kühl beretter om en god vinterpause, hvor der er blevet arbejdet med at spille holdet endnu mere sammen, der er blevet bygget på hele vejen rundt:

- Vi har fået spillet en masse gode træningskampe mod forskellige modstandere. Vi har bygget endnu mere på vores struktur på holdet og vores spillesystem.

Træningen har været hård og FC Nordsjælland er klar til igen at kæmpe for point og ambitionen er klart at ende højere i tabellen end den nuværende sjetteplads.

- Jeg synes vi står godt. Det går fremad, vi giver den altid ekstra gas optil sæsonstart, så jeg føler vi står godt frem imod sæsonen. Vores forventninger er at ende bedre end i efteråret. Vi vil gå efter at vinde så mange kampe som muligt. Det tror jeg også på at vi kan, hvis vi spiller, som vi har gjort i vores træningskampe og de første pokalkampe. Vi har haft godt spil med bold, så hvis vi tilmed kan få scoret en masse mål, mener jeg vi står rigtig godt. Hvis vi spiller til niveau, så mener jeg godt vi kan matche topholdene i ligaen, fortsætter Kühl.

Hvis vi spiller til niveau, så mener jeg godt vi kan matche topholdene i ligaen

Kathrine Møller Kühl, FC Nordsjælland

FC Nordsjælland fik i sommer nyt trænerteam med Moscato og Kveton i spidsen er den nye struktur og deres tanker ved at være implementeret i holdet og spillestilen, men der er altid mere arbejde at gøre:

- I efteråret var det hele meget nyt og vi nåede ikke, at få spillet alt det nye ind, som trænerteamet ønskede. Derfor har vinterpausen været rigtig god for os, vi har brugt den til at lære nye principper og fået en ny struktur på holdet. Vi har hele tiden nye ting at arbejde på og kan hele tiden bygge mere på, men vi står stærkt forud for foråret, fortæller Kathrine Kühl videre.

Vi har hele tiden nye ting at arbejde på og kan hele tiden bygge mere på, men vi står stærkt forud for foråret

Kathrine Møller Kühl, FC Nordsjælland

Sæsonstarten nærmer sig. Nordsjælland begynder ligasæsonen ude mod Fortuna Hjørring lørdag 26. marts kl. 13.00 og de er fuldstændig klar. Efter en stribe træningskampe, en pokalsejr over Kolding IF og den første af to kampe mod FC Thy-ThistedQ i semifinalerne i dette års Gjensidige Kvindepokal er det snart tid til at kæmpe om point i ligaen og de er klar i Nordsjælland:

- Vi glæder os rigtig meget til at spille om point. Fortuna er altid en svær modstander. Men vi har arbejdet meget med at være på bolden i vinterpausen, så det forventer jeg vi skal være dominerende på bolden. Og så håber jeg vi kan få scoret nogle mål. Vi skal ramme niveau og ramme målet, så tror jeg på point både i den første kamp og dem der kommer efterfølgende, fortæller Møller Kühl.

- Vi forventer at rykke stille og roligt op i tabellen i løbet af foråret. Men vi vil også gå efter pokalturneringen, vi skal til Thisted og slå dem i weekenden også er vi i pokalfinalen. Det er vores største chance for at vinde noget i denne sæson, hvis vi skal være ærlige, så det går vi hundrede procent efter. Men vi har samme mentalitet i ligaen som vi har i pokalen, vi vil vinde så mange kampe som muligt og ende så højt i tabellen som muligt, afslutter Kühl.

Vi vil også gå efter pokalturneringen, vi skal til Thisted og slå dem i weekenden også er vi i pokalfinalen

Kathrine Møller Kühl, FC Nordsjælland

Du kan se FC Nordsjælland – Fortuna Hjørring næste lørdag 26. marts kl. 13.00. Kampen vises direkte på Viaplay.