’Det er hjerteskærende’: HB Køge-ukrainer taler ud om den russiske invasion

Kvindeligaen Vender Retur Med Topbrag
Tilbage
11. marts 2022
I videoen herover kan du møde HB Køges ukrainske landsholdsspiller Nicole Kozlova, der fortæller om sine oplevelser af den russiske invasion.
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: TV3 Sport

HB Køges ukrainske landsholdsspiller Nicole Kozlova gennemlever en tung tid, hvor tankerne går til venner og familie i det krigshærgede land.

Nicole Kozlova er selv født og opvokset i Canada, men hun taler flydende ukrainsk, mens en del af hendes familie stadig bor i Ukraine.

Derfor gennemlever den 21-årige ukrainske landsholdsspiller i øjeblikket en meget, meget tung tid, hvor tankerne går til de familiemedlemmer og venner, der nu opholder sig i det krigshærgede land og hver time døgnet rundt frygter for næste russiske angreb.

I videoen herover fortæller Kozlova den hjerteskærende historie om nogle af de tragiske begivenheder, der foregår i Ukraine.

Kozlova beretter blandt andet om, at flere af landsholdskammeraterne sender hende beskeder og videoer fra en hverdag, hvor livet med fodbolden er byttet ud med en tilværelse i beskyttelsesrum, mens flere af omgivelserne blevet bombet.

- De kører og filmer videoer af knuste bygninger og mange gange har de hørt eller set det. Det kan jeg slet ikke forestille mig, så jeg prøver at støtte dem så godt, som jeg kan, fortæller Nicole Kozlova blandt andet.

Du kan se det stærke interview med Nicole Kazlova i videoen her.