SPÆNDENDE KAMPE VENTER I WEEKENDEN I KVALSPILLET

Sofie Obel 070821 01
Tilbage
12. maj 2022
Med weekendens pause i slutspillet, er der fuld fokus på kvalifikationsspillet, hvor 3 vigtige kampe venter
Der kan ikke findes nogle resultater.

Foto: Ole Nielsen, AGF

Selvom Gjensidige Kvindeligaen ligger stille den kommende weekend pga. pokalfinalen Store Bededag mellem Fortuna Hjørring og FC Thy-ThistedQ, er der stadig masser af topfodbold, når der kæmpes i Kvalifikationsrækken om de to eftertragtede oprykningspladser. Resultaterne i 6. runde af Kvalifikationsrækken gjorde at rækken knækkede over, så der reelt nu kun er tre hold som kan gøre sig forhåbninger om at rykke op.

AaB - OdenseQ

På lørdag tager AaB i mod OdenseQ i en kamp mellem to hold, som inden Kvalifikationsrækken nok begge havde et håb om at kæmpe med om oprykning. For OdenseQ blev dette håb definitivt slukket med sidste uges nederlag hjemme til topholdet Sundby. OdenseQ har dermed tabt samtlige 6 kampe. AaBs drømme om oprykning led også et alvorligt knæk i sidste runde med nederlaget til rivalerne fra AGF, som betyder at AaB har 8 point op til netop AGF på 2. pladsen med kun 4 runder tilbage. Se kampen om hvem der får rettet op på skuden på lørdag kl. 14 HER. 

B.93 - AGF

Samtidig med at AaB - OdenseQ tørner sammen, spilles en spændende dyst på Østerbro. B.93 og AGF har begge haft et godt forår og ligger lige nu placeret som nummer 3 og 2. Der er dermed tale om en direkte duel om en af oprykningspladserne, hvor en eventuel vinder vil stå stærkt. Begge hold går ind til kampen med stor selvtillid og sejre i bagagen fra sidste runde. Den omvendte kamp endte målløs, så der er lagt op til endnu en tæt kamp mellem de to traditionsklubber. Hvem står stærkest i kampen om oprykning efter denne kamp? Se med lørdag kl. 14 HER.

Sundby - Varde IF

Sundby fortsatte deres imponerende form, da de sidste uge tog fra Odense med tre point i form af en sikker 1-4 sejr. Dermed bevarede de deres 1. plads, som de har siddet på lige siden første runde. Varde kunne ikke følge op på sejren i forrige runde, da de hjemme måtte se sig besejret af B.93. Vardes store udfordring er oppe i modstanderens felt, hvor klubben fra det sydvestlige Jylland kun har formået at passere modstanderens keeper én gang i dette kvalifikationsspil. Kan Sundby fortsætte kursen mod Gjensidige Kvindeliga eller kan Varde overraske? Du kan se kampen fra Sundby Idrætspark lørdag kl. 16 HER.