SE ALLE KAMPENE HER | OVERBLIK OVER BÅDE KVAL- OG SLUTSPIL

FCN AGF 25.09.2021 9869
Tilbage
05. maj 2022
Der er kampe på programmet hele weekenden, når holdene i både kval- og slutspil tørner sammen
Der kan ikke findes nogle resultater.

Gjensidige Kvindeliga Slutspil

Fortuna Hjørring – FC Thy-Thisted

7. runde starter med et Nordjysk lokalopgør. Udover vigtige points i tabellen kæmper holdene også om det moralske overtag i  forhold til Gjensidige Kvindepokalfinalen, som netop står mellem de to hold den 13. maj. Fortuna Hjørring halede sidste uge ind på HB Køge ved at slå Brøndby på udebane. Skal forhåbningerne om deres 12. mesterskab være intakte efter denne runde, så skal der tre points på kontoen i denne kamp. Med Fortuna Hjørrings sejr over Brøndby havde FC Thy-ThistedQ chancen for at overtage tredjepladsen, hvilket de dog ikke formåede, da de tabte hjemme 1-3 til Kolding. Kampen om tredjepladsen er derfor stadig meget åben og FC Thy-ThistedQ er nu ikke længere eneste bejler til at overtage pladsen fra Brøndby. Derfor har holdet fra Thy alt at spille for i denne kamp. Ydermere må man formode, at de også vil revanchere hjemmebanenederlaget på 0-4 i slutspillets 2. runde mod netop Fortuna Hjørring. Kampen kan ses fredag fra kl. 18.45 på TV3 Sport.

FC Nordsjælland – Kolding IF

Det er to formstærke hold der mødes lørdag på Right to Dream Park i Farum. Begge er ubesejret i de seneste fire runder, hvilket betyder at begge hold stadig har chancen for at sikre sig bronzemedaljerne. Kolding, som har vist sig meget svære at slå i slutspillet i form af fire uafgjorte kampe, tilføjede nu også en sejr til deres flotte stime, da de ude besejrede FC Thy-ThistedQ som nævnt ovenfor. Med sejren sender Kolding IF et tydeligt signal om, at de skal tages alvorligt i kampen om bronzemedaljerne. FC Nordsjælland var tæt på en gedigen overraskelse, da de i sidste runde fik uafgjort mod HB Køge, længe så det ud til at FC Nordsjælland ville løbe med alle tre points. Det er altså to formstærke hold der mødes, og faktisk er FC Nordsjælland og Kolding IF de to eneste hold, som i slutspillet har formået at tage point fra førerholdet HB Køge. Se kampen lørdag kl. 14 på Viaplay.

Brøndby IF – HB Køge

I første runde af slutspillet åbnede netop HB Køge og Brøndby slutspillet i et brag af en kamp. Kampen bølgede frem og tilbage og kunne være gået begge veje, men endte med en 3-2 sejr til HB Køge. Efter den kamp kunne Brøndby desværre ikke fortsætte de lovende takter og de har stadig deres første sejr i slutspillet til gode. Senest tabte de 0-2 i Tingbjerg Idrætspark til rivalerne fra Fortuna Hjørring. Jagten på Brøndbys tredjeplads er intens og hvor de tidligere skulle fokusere på at holde FC Thys-ThistedQ bag sig, så skal de nu også holde et øje på Kolding IF. Derfor vil point mod HB Køge være kærkomment for de blågule. HB Køge måtte sidste weekend se deres forspring skrumpe til 6 points ned til Fortuna Hjørring, og med fire kampe tilbage i slutspillet, vil en sejr mod Brøndby være et vigtigt skridt mod mesterskabet. Med to uafgjorte i deres to seneste kampe er det også vigtigt for HB Køge, at komme tilbage på vindersporet, således Fortuna Hjørring ikke for alvor får fornemmelsen, af at HB Køge kan hentes.  Se de to mandskaber brage sammen søndag kl. 13 på Viaplay.

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation:                 

 Varde IF – B93

Med sejren over Odense Q i sidste runde fik Varde deres første sejr og points i dette års Kvalifikationsliga. Denne sejr skal nu følges op mod et stærkt B93-hold, som med sidste uges sejr mod AaB for alvor meldte sig på banen som første udfordrer til en af oprykningspladserne. Hvis et håb om oprykning stadig skal være intakt efter denne kamp vil det kræve at B93 tager de tre points med tilbage til Østerbro. Den omvendte kamp, som var i første runde af kvalspillet endte med en smal 1-0 sejr til B93, så det kan sagtens blive et tæt opgør på Sydbank Stadion i Varde. Kan Varde IF drille B93 jagt på oprykningen? De to hold mødes lørdag kl. 13.

AGF-AaB

Der er vigtige point på spil lørdag, når AGF og AaB tørner sammen. AGF ligger stadig til oprykning i form af deres andenplads i Kvalifikationsligaen. I sidste rundes topkamp mod Sundby på Ceres Park fik det århusianske hold kæmpet en uafgjort hjem med et mål i slutminutterne. Det ene point betyder, at de holder snor i Sundby på 1. pladsen, men det betyder samtidig også, at de kan mærke B93 ånde dem i nakken på 3. pladsen. Hvis AaB stadig skal gøre sig forhåbninger om at rykke op i Kvindeligaen, så er det ved at være sidste udkald. Derfor bliver det en kamp, hvor ingen af de to hold har råd til at tabe. Du kan se kampen lørdag kl. 14 lige HER. 

Odense Q - Sundby

Top mod bund mødes lørdag, når OdenseQ tager i mod Sundby. Sundby var tæt på at fortsætte deres sejrsstime sidste weekend, men måtte nøjes med en uafgjort. Derfor vil holdet fra Amager forsøge at finde tilbage til den stime, som har medvirket til, at de indtager den aktuelle førsteplads i Kvalifikationsligaen. Forud for dette års kvalifikationsliga havde det været svært at tro på, at en kamp som denne bør ende med en pligtsejr til Sundby. Ikke desto mindre er det realiteten, da Odense Q ikke har formået at hente et eneste point endnu, hvilket gør at de reelt set har udspillet deres chance for oprykning. Det er derfor to hold med vidt forskellig motivation der mødes lørdag i Odense. Vil du se om Sundby spiller sig tættere på oprykning, så kan du se kampen lørdag kl. 15.30 lige HER.