SE ALLE KAMPENE HER | OVERBLIK OVER BÅDE KVAL- OG SLUTSPIL

Vigtige Point Venter I Ligaens Anden Runde
Tilbage
28. april 2022
Weekenden byder på spændende opgør i både kval- og slutspillet
Der kan ikke findes nogle resultater.

Af: Kvindeliga.dk / Foto: Jess Madsen

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – FC Nordsjælland

6. runde sparkes i gang fredag kl. 19.00, hvor et rent sjællandsk opgør venter. HB Køge er stadig ubesejret i slutspillet, men seneste kamp var også første gang i slutspillet at de ikke tog alle tre points. De vil derfor bruge kampen mod FC Nordsjælland til at kommer til på vindersporet i jagten mod deres andet mesterskab i træk. FC Nordsjælland forlængede, i sidste runde, deres stime som ubesejret til tre kampe, så det bliver ikke nogen nem opgave for HB Køge. Dog har FC Nordsjælland generelt haft det svært mod HB Køge og man skal en del kampe tilbage for at finde den seneste sejr. Du kan se kampen på Viaplay. 

Brøndby IF - Fortuna Hjørring

Rundens supermatch finder sted på Brøndbys midlertidige hjemmebane Tingbjerg Idrætspark, hvor rivalerne fra Fortuna Hjørring kommer på besøg. Brøndby vil gøre alt for at revanchere nederlaget til Fortuna Hjørring tidligere i slutspillet, hvor de blev sendt retur til Sjælland med et 1-4 nederlag. Begge hold har brug for de tre point. Brøndby skal bruge dem for at bevare 3. pladsen og dermed bronzemedaljerne, mens Fortuna Hjørring skal bruge de tre points, for stadig at holde liv i håbet om at kunne hente HB Køge. Begge hold leder efter formen lige nu. Brøndby har endnu ikke vundet en kamp i slutspillet mens Fortuna Hjørring, efter nederlaget til HB Køge, ikke formåede at udnytte HB Køges pointtab sidste weekend, da de spillede uafgjort mod Kolding IF. Så der er lagt op til et spændende rivalopgør på lørdag kl. 13. Se kampen på Viaplay og TV3+.

Kolding IF – FC Thy-ThistedQ

Kolding IF beviste endnu en gang, at de er et svært hold at slå, da de tog det ene point i kampen mod Fortuna Hjørring. Dermed har de kun tabt én kamp i slutspillet, til gengæld har de stadig deres første sejr til gode. FC Thy-ThistedQ vil gøre alt for at Kolding IF ikke får deres første slutspilssejr i denne kamp. Ikke nok med at de tog point fra duksen HB Køge, så var de faktisk tæt på at med løbe alle tre points. FC Thy-ThistedQ har sigte efter tredjepladsen, som Brøndby lige nu sidder på, men med kun to points mellem de to hold og en indbyrdes kamp, så kan alt ske. Du kan se kampen søndag kl. 13 på Viaplay.

Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation:                 

 Varde IF – Odense Q

Både Varde IF og OdenseQ har haft det svært i de første fire kampe, som for begge holds vedkommende har resulteret i fire nederlag. Derfor er denne en kamp en kærkommen lejlighed for at komme på tavlen i kvalifikationsspillet. Især må det forventes at Odense Q vil ud og revanchere sidste uges nederlag på 5-0 til AGF. Hvis nogle af holdene skal gøre sig bare den mindste forhåbning om at spille med om en af de to oprykningspladser, så er en sejr i dette opgør et absolut must. Kampen spilles lørdag kl. 13. 

AGF - Sundby Boldklub

På Ceres Park er der virkelig lagt i kakkelovnen til et vaskeægte topopgør i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation. AGF har med undtagelse af en uafgjort mod B93 vundet deres tre resterende kampe inden mødet med Sundby. Sundby har gjort rent bord efter de første fire runder og topper dermed rækken med maksimumpoint – en imponerende bedrift af holdet fra Amager som sidste år endte sidst i kvalifikationsrækken. Vinderen af denne kamp vil stå med yderst gode kort på hånden i forhold til oprykning til Gjensidige Kvindeligaen. Du kan se topopgøret lørdag kl. 13 lige HER

B93 - AaB

Endnu et spændende opgør venter når holdet fra det nordjyske tager den lange tur til Østerbro i København. Begge hold har fået en godkendt start på Gjensidige Kvindeliga Kvalifikationen, men pga. AGF og Sundbys pointhøst i de første fire runder ligger holdene på henholdsvis en 3. plads og en 4. plads. Kampen er derfor yderst vigtig for begge hold, hvor en sejr nærmest er et must for at hænge på de to førende hold og dermed bevare håbet om oprykning. Kampen spilles lørdag kl. 14.